Leonardoliam
Well-known member
Imaš Marinu, Tamaru i one dvije u LukavuciIma li ko broj od maserka u saraj?hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš Marinu, Tamaru i one dvije u LukavuciIma li ko broj od maserka u saraj?hvala
Ma kakvi unaprijed hahah, ne dolazi u obzirJa sam se cuo sa Tijanom, al mi je sumljivo sto hoce sve pare da joj se uplate unaprijed pa sam malo sumljiv da se ne bi pojavila uopste posle toga, a volio bi znati jel uredna cura ako se neko vidjao sa njom?
ćemo je uzet na tipa par dana? <3I mene zanima, upratio sam je jednom kod megamarketa u Zaliku
Odlična cura , baš jebozovna , otkačena , obuče se provokativno i odradi šetnju po čitavom gradu , ali ne vjerujujem da se bavi ovim sportom .Zna li neko tko je crna istetovirana djevojka koja hoda po Mostaru polugola , cesto sa slusalicama u usima..djeluje da je nasmrkana katkad.
Cini mi se i da na licu ima tetovaze.
Koje dvije u Lukavici ima li ko brImaš Marinu, Tamaru i one dvije u Lukavuci
Mislim isto da se ne bavi al opet se pitam od sta zivi , sve markirano na njoj...bice da je sponzor.Odlična cura , baš jebozovna , otkačena , obuče se provokativno i odradi šetnju po čitavom gradu , ali ne vjerujujem da se bavi ovim sportom .
Zaradices vrtoglave cifre zavidimo ti na slikama kurve koju pola Hercegovine jebeUostalom ja ne znam cemu petljanje ako ja prodajem to je moja stvar sta se ima iko mjesat u to
Ko hoce hoce ko nece ne mora i eto
imaš stranicu, prije pisali smoBruna rossi, Tz, netko neka iskustva ?
Pa sta tebe boli kita ocu li ja zaradit il necu gledaj svoja poslaZaradices vrtoglave cifre zavidimo ti na slikama kurve koju pola Hercegovine jebe
Na koga mali liciMiriše da i žena ima "prijatelja"
Jesu li slike s licem? Zainteresovan sam za kupovinu. Molim cijenu u inbox.Pa sta tebe boli kita ocu li ja zaradit il necu gledaj svoja posla
Zašto da ne. Marina je prijatna osoba. Fino te izmasira i baci drkicuIsplatili se otici kod Marine na masazu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|