Ja nisam tu do petka zao mi jeSutra sam vjerovatno poslom u SA. Ako uhvatim vremena @ana23.23 javljam se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam tu do petka zao mi jeSutra sam vjerovatno poslom u SA. Ako uhvatim vremena @ana23.23 javljam se![]()
To je vjerovatno ureaplazma na zene ne ostavlja nikakve simtome a muskarcima je haos lijece se po 2/3 mjeseca... moguce da je to citala sam o tome.. cuvajte se ,ja dugo radim i nikad nikakvu infekciju... a koristim preventivno vaginalete amtibiotske.. cuvajte se ima svastaPa ja, kao tebe symptom sto je uhvatilo od Ilme kad si karao bez kondoma pa zaglavio kod doktora i mazao kitu mazama kojekakvim pa sad frustriran od toga napadaš pičku . Ko te tjerao da je zišgu kondoma BEZ.
Svakako se to ne liječi ovdje po forumu pljujući po toj što si je guzio bez kondoma pa zaglavio.Ma kakva ureaplazma to je slabo za Ilmu ta ima nesto u rangu hiva
Vidis cim smo je otkrili ne javlja se
isti jer to likNa forumu sam oko 2 mjeseca mozda tako mozda i manje i prvo sam mislio da je onaj Sergio Tachini jebavao u mozak sve,ali vidim da ima jos...
Nije ne brini ne branim ja kurveisti jer to lik
Ko je biljaIma li neko broj od Bilje iz BL
Odakle je taKo je bilja
Moze i ppPozdrav. Novi sam na forumu, pa me zanima ima li neka iz Mostara
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |