Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahah jasta to je ona nina iz zalika ja mislim.Ona crnka što se oglas daje na super oglasniku, iz Mostara, nikako ne stari, već tri, četiri godine ima 35 godina. A ja svake godine stariji...
Pa ti prvi mi se falis da si jebo sve ove u opticaju kad te pitam broj nejavljas se vise. Samo se hvalite ...Zato vise bogati se nejavljaj i jos vas ima da ne navodim ostale.Ima ih dosta koji nedaju br a imaju
Gledam poruke, nikad mi pisao nisiPa ti prvi mi se falis da si jebo sve ove u opticaju kad te pitam broj nejavljas se vise. Samo se hvalite ...Zato vise bogati se nejavljaj i jos vas ima da ne navodim ostale.
Ima ona Luna sto znamZnači nema niko ništa za Tuzlu
Jel ima neko broj?Ima ona Luna sto znam
061 877 423 javi mi kako i staJel ima neko broj?
Ne javlja se nikako na njega061 877 423 javi mi kako i sta
Isto i meni, nit se javlja, nit odgovara na poruke na viberu ili watsapu.Ne javlja se nikako na njega
Ne bih ti se ni ja javio kad si konjina.Isto i meni, nit se javlja, nit odgovara na poruke na viberu ili watsapu.
Ne bih ti se ni ja javio kad si konjina.
Da nije punija, u opisu?Jeli itko bio s onom djevojkom iz Mostara, što ima 26 iz super oglasnika. AKO je može li privatnoj poruci, kako izgleda, pozz.
Neznam zato i pitamDa nije punija, u opisu?
Vrti se jedna odavno, mislim da je prasicaNeznam zato i pitam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|