Sale987654321
Member
Moze i meni kontakt ako nije problem l. PAko ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze i meni kontakt ako nije problem l. PAko ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Prijatelju,nisam ja napisao ime prvi,prije mene ju je neko spomenuo,ja sam samo zacudzen da neko misli da se ona tim bavi.Nisam ni ja za spominjanje imena ovde al nisam je prvi spomenuoNeznam makav je fazon stavit ime prezime i napisat kaze jel se udara? Pa ljudi imate matere sestre nekad cete djecu imati sta serete s imenima tim! Uredu znas je udaro je ti za lovu napisi jesam i stojim iza tog a ovako imena pisat jel se udara! Vidio je na insta u minicu i evo je udara se! Nisi ti ovdje napisao neko je prije tebe znam al neam kad trazit nemojte to radit glupo je osim ako neznas! Imam ja prvi fejk profil na insta i pisem
Mozel se biti kako s tobom haha
Kad koja vidi neka blokira neka i pita sta kako! Al ovo sranje nemojte radit s imenima
srijeda i cetvrtak sam u Mostaru,ima li neko broj kakve zenske? Hvala!
Napisao sam da nisi ti da mi je mrsko traziti ko jePrijatelju,nisam ja napisao ime prvi,prije mene ju je neko spomenuo,ja sam samo zacudzen da neko misli da se ona tim bavi.Nisam ni ja za spominjanje imena ovde al nisam je prvi spomenuo
Jesi li dobio br od pve iz BjeljineMoze i meni kontakt ako nije problem l. P
Druze mozel broj od te iz Biljeljine u p.pAko ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Traži bon kao rezervacija iskreno ja nisam htio kaže treba novac a bon ne može nigdje pretvoriti u novacJel moze netko ovo da provjeri? Ako je netko bio zamolio bih za odgovor hvala unaprijed.. studentica je mostar ima 20 kako kaze "potrebna rezervacija"
Majla Mostar, Independent | City of Love
Cura 20 god, studentica, obavezna rezervacija zbog velikih obaveza ko ne misli rezervisati ne treba se ni javiti Sve ostale inf kontakt whats app +38762872033www.cityoflove.com
Ma folira jasta nego moze inace koji ce joj kurac bon. Ne budi blesav com spomene bon laznjak jeTraži bon kao rezervacija iskreno ja nisam htio kaže treba novac a bon ne može nigdje pretvoriti u novac
Moze broj od te lidije i alme ?Jel ima sta u ovom mostaru osim lidije i alme imas kakav broj druze gori
Naravno da se moze bon pretvoriti u novac. Najlaksi nacin je da otvoris racun u bilo kojoj kladionici (jer ovo funkcionise u 90% njih), uplatis bon i isplatis te pare, jednostavno. Jedino je mana to sto moraju kada prave racun dati svoje podatke tj ime, prezime, jmbg, adresu a neke kladionice traze i licni dokument. Ali koga hebe za to, gdje je kod nas zakon i ko ce istrazivati cim se one bave.Traži bon kao rezervacija iskreno ja nisam htio kaže treba novac a bon ne može nigdje pretvoriti u novac
Ako ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Druze ja sam za javi seAko ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
I mene zanima sjeverni dio...gradiskaPozdrav ljudi ima li sta novo Banja Luka,Gradiska,Prijedor,Prnjavor,Srbac
Gledajte sta tip pita, a nije jedini
"Imas slika ista,kakva je,gdje zivi,godine?"
Pozalis sto das broj uopste
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|