BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Šta je bilo jarane? Neki Bosanac ti safatao žensku pa imaš fobiju od njih? Miran da ne idem po prvog Dalmatinca, oni su za vas Purgere penicilin 😁

Ah joj, ovaj je jos gori nego sto sam mislio. Koga je bolan Bosanac "safatao", Bosanac jedino sto moze "safatati" efikasno je mjesalica i kablovi. Ne volim ovo stereotipizovanje, ali ovaj "hajvan" bas to trazi sa ovakvim glupostima koje pise. Ali necu vise, ne zato sto sam ja poceo, jer i nisam(moguce je prelistati i vidjeti ko je, kao i uvijek, poceo sa mitomanisanjem), nego zato sto tema nije o tome. Toliko o tome.

Auu.. Koliko su cure skupe. U Austriji dobijes vrhunsku uslugu za 60 eura pola sata sa registrovanom kurvom koja mora kod doktora svake sedmice na kontrolu. Prelijepe Rumunke i Madjarice😋
A ovde ljudi non stop pisu i mole za brojeve od nekih pa skoro baba od 50+, em stare , em skupe. A u Austriji i Njemackoj za 50€ jebes top djevojke od 25 godina, kao sto kazes lijepe i zgodne Rumunke, Moldavke…

Auu.. Koliko su cure skupe. U Austriji dobijes vrhunsku uslugu za 60 eura pola sata sa registrovanom kurvom koja mora kod doktora svake sedmice na kontrolu. Prelijepe Rumunke i Madjarice😋
Znas sta je komedija, plus sto im daju 200 eura za sat jos to sa ponosom naglase, ono kad ljudi sumnjaju da su budale a oni napisu to pa jos potvrde

Kontaktirao sam administratora foruma, pa vidjet cemo da li ce uopste odgovoriti, ili da banuje ove mentalne slucajeve ili da nam se omoguci neka privatna tema gdje ce moci iskljuciti pojedinci.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh