Richard Sharpe
Well-known member
Šta je bilo jarane? Neki Bosanac ti safatao žensku pa imaš fobiju od njih? Miran da ne idem po prvog Dalmatinca, oni su za vas Purgere penicilin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je brate strasno...3-4 majmuna su ispucali 300 stranica svojim debilizmom I glupostima da je vrijeme napustati ovaj forum,jer je ocigledno da za sve drugo sluzi,samo ne za Ono za sta je namjenjen.Ima li neko pametan da otvori novu temu za recenzije, da ne gledam zadrugu na forumu.
A ovde ljudi non stop pisu i mole za brojeve od nekih pa skoro baba od 50+, em stare , em skupe. A u Austriji i Njemackoj za 50€ jebes top djevojke od 25 godina, kao sto kazes lijepe i zgodne Rumunke, Moldavke…Auu.. Koliko su cure skupe. U Austriji dobijes vrhunsku uslugu za 60 eura pola sata sa registrovanom kurvom koja mora kod doktora svake sedmice na kontrolu. Prelijepe Rumunke i Madjarice
Znas sta je komedija, plus sto im daju 200 eura za sat jos to sa ponosom naglase, ono kad ljudi sumnjaju da su budale a oni napisu to pa jos potvrdeAuu.. Koliko su cure skupe. U Austriji dobijes vrhunsku uslugu za 60 eura pola sata sa registrovanom kurvom koja mora kod doktora svake sedmice na kontrolu. Prelijepe Rumunke i Madjarice
Jebem ti pleme ludo pusti vise zenu olosuLidija javi se na forum da ti kazem tko je pisao da imas sifilis
Ovaj lik zaista nije normalan, sad sam stvarbo 100% ubijedjen da ima nekih psihickih problema, treba stvarno kontaktirati nekog od administratora da banuje par ovih budala, ili vidjeti da li se moze napraviti privatna tema gdje mozemo iskljuciti ove mentalne slucajeve.Jebem ti pleme ludo pusti vise zenu olosu
Nema zdravih samo ne pregledanih aj do psihijatra na procjenuOvaj lik zaista nije normalan, sad sam stvarbo 100% ubijedjen da ima nekih psihickih problema, treba stvarno kontaktirati nekog od administratora da banuje par ovih budala, ili vidjeti da li se moze napraviti privatna tema gdje mozemo iskljuciti ove mentalne slucajeve.
Majmune ko ti trese kavezJebem ti pleme ludo pusti vise zenu olosu
Ivane Maricu, malocunasu, glup si ko kuracNema zdravih samo ne pregledanih aj do psihijatra na procjenu
Obliži mi sfinkterIvane Maricu, malocunasu, glup si ko kurac
jel legla mamina penzija od 250km? odi do mepasa malo prosetaj, kupi si kakvu majicu ili tene, sjasi s foruma na par sati... dodirni travu makar i bljuzgavu od kise.Obliži mi sfinkter
Imam ja dosta travnjaka aj dođi popasi, platim tijel legla mamina penzija od 250km? odi do mepasa malo prosetaj, kupi si kakvu majicu ili tene, sjasi s foruma na par sati... dodirni travu makar i bljuzgavu od kise.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|