Ma majke mi ne znam sta se pronalazis.Ja ti kazem kako stvari u zivotu funkcionisu.
Ti se svojim poslom ne mozes pohvaliti.Dakle sad odes ba razgovor za posao , pita te sta si radila i ti kazes prostitutka bila jel?
Ne kontam.
Apsolutno se slazem da svako ima pravo da bira kako ce zaraditi ali to ne znaci da je nesto ispravn
nda da i dilere herojima proglasimo jer nisu imali izbora ? Neka ih , neka cvatu ulice od njihovih tjuniranih golfova , zatamljena stakla , vozanje kao divljak , hodanje kroz grad i cekanje da te neko slucajno pogleda , slinavo lice zeljno krvi .Jel i to legitimno ili je to bezveze ?
Kao sto sama kazes za sebe , radila si to damski jer si imala dugorocni cilj , odlicno i ispravno.Ali znam ja i dilere koji rade da bi na “brzaka” zaradio pa pokreno vlastiti biznis ili prehranio porodicu.Sta sad , treba da ga opravdam ? Nije imao izbora ? Tesko raditi na viljuskaru ili nosati tacnu pa svi preko noci pokupili pamet i uhvatili se skanka?
Ne etiketiram te , na kraju dana jos mi nije jasno zasto si dosla ovdje da se ispovjedas i koji je dugorocni cilj svega toga ? Ne znam sta te tisti pa si svrstila ovdje ?
Jasno borila si se , ja smatram da postoje druge opcije , ti smatras da ne postoje i kraj price.Ja kao osoba koja je konzumirala nekoliko puta prostitutku , ne ponosim se sobom.Cak sta vise , gadim se sam sebi koliko nemam karakter.do duse clean sam jako dugo ali posljedice su tu i ja ih prihvatam.Prihvatam sebe starog i novog.Za pocetak pocni i ti , osjecat ces se mnogo bolje a pravdat ces se jedino sama sebi.