kqko izgleda ta gorifcaGrofica beton.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kqko izgleda ta gorifcaGrofica beton.
obican peskir je toLjudi ovo je TS, neko je pisao to vec da je bio..., Pitaj je (njega) je li obicna cura ili Transexual
ImaIma li neka preporuka u Travniku sutra?
Okano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..A tvoj otac je već zaokružio sve te odgovore i poslao ti da ih svima odštampaš, retardu uhljebljeni jedan! Ali ti ne znaš to da uradiš, pa si postavio pitanja svima, da bi mogao da analiziraš i postaviš tezu koja te zanima! Pa smeće jedno!
alo retardirani stvore.. dokle ces nas maltretirat sa svojim bolestima..Pogledajte prilog 3951Okano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..
Istina, svako ima pravo na sebe i mislim da oni fino i zarade...dosta je onih koji vole da se opuste sa ovom vrstom "žena"... fetish kao i svaki drugi...kako bi ja volio da mogu jer ovakvih ima i za džabe ali ne mogu, volim vijugavo žensko tjelo, stomak...grudi, pa unutrašnji dio nogu mhhh...pa raširiš noge a ono vrata u raj i nasloniš joj listove na ramena a tek kad je okreneš... hahahahahah mogao bi neke romane pisati u ovoj sveopštoj nejebici možda izdam knjigu pa stavim maramu oko vrata i kapu nakosim i tako privučem neke komadew
Hahahah, pa već sam i ja pisao... On ima svoje opredjeljenje i to nije za nikakvu osudu. Komunicirali smo pozivom i to je to, al' bez dogovora. Neko ko može i želi slobodno mu je da ode i novo iskustvo da doživi. To mu je vjerovatno i jedini izvor primanja, tako da ne maltretirate ni sebe ni njega ako zaista ne želite opuštanje te vrste. Bar nije lažnjak u moru takvih oglasa i ne traži bonove dopune, zato bar zbog toga imajte poštovanja!
ajde seljačino okana, zamijeni idiotu ocu taj stvarno ružni mobitel i otidji lijepo spavati! a ostavi djevojke na miru! imaj u vidu da si seljačina i da kao takav nisi dobrodošao ovdje!Pogledajte prilog 3951Okano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..
uplatis.. kada ti ona dosadi razgovarat ce i drugi na telefon za xbonAmiinasisic na ig i city love iko ista? Trazi xbon ali i razgovara na poziv i salje slike i sve?
Ako ćeš slati xbon, pitaj makar šta će odigrat na kladioniciAmiinasisic na ig i city love iko ista? Trazi xbon ali i razgovara na poziv i salje slike i sve?
alo retardirani stvore.. dokle ces nas maltretirat sa svojim bolestima..
Je li bio neko kod Jelene iz Lukavice. Plava cura tetovirana ?
Koliko bi bijo sex sa tom damom pored tebe sat vremena i možeš li poslati slike od nje na viberNeko u Fojnici trenutno?
Jeli ova iz blUpravu si sve vidi ove jos gora a i premlada 18 godPogledajte prilog 3444
ako nije musko onda nije prevara.. kupi joj xbon slobodno i posalji nece te zajebatiMa znam da je xbon prevara, ali djeluje da nije musko ili radi sa nekom
pa kakva je razlika musko ili zensko bit ces jeban za iznos na xbonuMa znam da je xbon prevara, ali djeluje da nije musko ili radi sa nekom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|