Dobio si broj za Tuzlu jod nekidan. Imas u ppIma li nesto za Tuzlu, Zivinice i ostalo danas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio si broj za Tuzlu jod nekidan. Imas u ppIma li nesto za Tuzlu, Zivinice i ostalo danas?
Moze li i meni taj broj za Tuzlu ?Dobio si broj za Tuzlu jod nekidan. Imas u pp
Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.Imas samo jednu konkretnu na oglasima sto mozes pronaci broj,a ostalo ko ima brojeve nece dati
Druže da je taj što ti je dao brojeve isto razmišljao kao i ti, ni ti ne bi imao brojeve, valjda forum služi za razmjenu kontakata i recenziju.Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.
Ti si vjerovatno brojeve nasao na putu , neko napisao broj i naveo radi usluge za novac , sreca pa dolaze strankinje .Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|