BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imas samo jednu konkretnu na oglasima sto mozes pronaci broj,a ostalo ko ima brojeve nece dati
Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.

Posteno s tvoje strane i razumijem te i ja bih vjerovatno isto postupio da sam na tvom mjestu...Ja sam nov u ovome i istrazujem,nisam iz tuzle ali mi je blizu pa bih mogao doci,ja nemam ni jedan broj ni u jednom gradu,tako da nemam sta ponuditi za razmjenu,a iskreno vise me interesuje na ege i city love koje su djevojke prave a koje fake,taj info ako imas i to bi bilo vise nego dovoljno..

Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.
Druže da je taj što ti je dao brojeve isto razmišljao kao i ti, ni ti ne bi imao brojeve, valjda forum služi za razmjenu kontakata i recenziju.
Da se razumijemo da ima i agresivnih likova i onih koji pljačkaju te iste djevojke, tako da te u jednu ruku i razumijem zašto ne želiš dati brojeve, ali opet sam siguran da ima i normalnih likova, koji su novi u ovome i nemaju brojeva da ponude zauzvrat

Ti si vjerovatno brojeve nasao na putu , neko napisao broj i naveo radi usluge za novac , sreca pa dolaze strankinje .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh