VozacKombija33
New member
Ajde salji ljubi brat za kakanjNudim broj za Kakanj, a trazim dobar broj Sarajevo ili Tuzla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde salji ljubi brat za kakanjNudim broj za Kakanj, a trazim dobar broj Sarajevo ili Tuzla.
Od takvih narkomana dilera i treba okrenut ledja svaki normlana covjek, zaradi pa placaj lahko je na druge nacineMojne da iznosim detalje..jos su sve poruke sacuvane.. upravo zbog toga sto ste mi svi okrenuli ledza..picke male..
Tu sam vidio koja si picketina bolje ti bacit haram pare na kurave nego prijatelju pomoc al otom potomAjde se rasplaci placipicko..kome si trazio para da se vratis nazad vec drugi dan..nisam ti htjeo slati da bi ojacao i samostalan postao..a sad kao okrenuli mi ledza haha jos uvijek vas mogu kupiti i firmu otvoriti al nije mi cilj hocu da jebem pijem i smrcem picke male![]()
Kvari je ovaj staronja elki godinama pa nikom nistaPar gurbeta i pičkopaćenika privatizovali temu![]()
Ko bjezi sta pricas ti? kad si me nazvaoBjeze brate kriju se ko da ce ih neko pojesti
Uh gdje si opasni, pusti Crnku i ostale neka disu isto si manijak nekiJa se izvinjavam forumasima..al ovakve pickice te povale u muriji nakon dva samara..
![]()
Pozz, na sam zainteresovan takodjerJavi se
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |