BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav moze li neko staviti recenziju kakve su ove u Doboju ili neko je pričao da je to sve jedna
Da ju opise kakva je da li je za dogovor

Ne spominji Boga jer si prostitutka grijesnica koja se kurva za pare s bilo kim ko ima dovoljno da plati I nemas posao vec siris noge I usta.I kakve veze ima radila ti za 50 ili 150 sa zaraznim bolestima jer desetak krkana predje svakodnevno.Ne znam je li vas blam kad hodate po nekom gradu I prepoznaju vas jebaci od sinoc I zvizde za vama I smiju se.Pogotovo kad ste s djecom svojom ili bliskom osobom u drustvu.A nisi Armina vec jedna druga dobro poznata
Slusaj me sad majmune od mentalne umanjenice vi trazite nas ne mi vas , prvo se edukujte i vokabular prosirite pa se onda obracajte Armini ili bilo kojoj od nas . Imbecilu debilni drkac iza tastature se nasao svadjati na forumu idi nadji sebi posao ili nesto korisno radi a ne seri po forumu 😘

Sve ce biti objavljeno I nema potrebe da mi pisete jer osoba ima dosta svojih profila.Nek se jave ostecene strane za dalji postupak.A sve je crno na bijelo,imam prepiske vec od njih cetvorice koje je na razne nacine pokrala
O čem ti pričaš kralju?, cura koja ima desetine samo pozitivnih recenzija i komentara dodješ ti sa novim profilom da bi žugao na nju i još pisao privatne stvari o njoj medjede onaj brdski retardirani, ljudi ja sam bio sa tom djevojkom lično 6-7 puta svaki put uredno plaćao i nije mi marka zafalila, cura je u top 2 po mom mišljenju što se tiče naših cura, i mnogi od vas su bili sa njom po onome što sam čitao i niko se nije žalio, tako da ne nasjedajte na ove idiotske prepiske, ovaaj forum odavno treba ukinut

Evo jedna negativna recenzija za osobu koju ovdje svi hvale na sva usta. Riječ je o Sofiji. Ponukan vašim utiscima odlučio sam i ja probam ru famoznu Sofiju. Ali, kako kažu stari ljudi pazi se onoga koga svi hvale. Od početka je išlo teško. Cura je jako teška za dogovor. Odgovara svako pola sata ako ne i više što dodatno komplikuje. Nakon što smo dogovorili termin javlja mi bukvalno 20 minuta prije toga da ne može tad ali onda ipak pristaje.Inače prešao sam cijeli grad zbog dotične. Dolazim pred zgradu i šaljem poruku ali ništa ne odgovara. Čekam nekih 15 minuta na zimi i tada mi stiže poruka da sačekam još 15 jer prati klijenta. Dakle neki čovjek troši moj termin koji bi uredno platio. Naravno da sam odustao i otišao kući. Jako loš odnos prema mušterijama i čisti amaterizam. Žali bože vremena što sam izgubio a jedino pozitivno je što sam sačuvao novac. Dakle ne preporučujem Sofiju i što se mene tiče završila je svoje. Sve što tražim je da se poštuje vrijeme i dogovor. Ali, smrzavati se pola sata na zimi dok neki lik gore troši moje vrijeme je van zdrave pameti. Na kraju se dotična nije ni izvinula ni ništa već samo izignorisala moje poruke. To vam dovoljno govori o karakteru gospođice.

Ima li ovdjeniko da se moze dogovarat da proslijedi kontakt nekenkoju zna a da ne ucjenjije za razmnjenu ili slicno? Ja sam svako ko mi se javuo u pp a da sam imao broj ili islustvo prenio bez ikakvih uslovljavanja. Pa evo pitam opet ima li iko kakav kontalt Brcko, bijeljina, srebrenik,, gradacac, Samac la i Tuzla. Ali da nije vec pisano o tim kontaltima. Hvala unaprijed ako bude koreknitnih

Evo jedna negativna recenzija za osobu koju ovdje svi hvale na sva usta. Riječ je o Sofiji. Ponukan vašim utiscima odlučio sam i ja probam ru famoznu Sofiju. Ali, kako kažu stari ljudi pazi se onoga koga svi hvale. Od početka je išlo teško. Cura je jako teška za dogovor. Odgovara svako pola sata ako ne i više što dodatno komplikuje. Nakon što smo dogovorili termin javlja mi bukvalno 20 minuta prije toga da ne može tad ali onda ipak pristaje.Inače prešao sam cijeli grad zbog dotične. Dolazim pred zgradu i šaljem poruku ali ništa ne odgovara. Čekam nekih 15 minuta na zimi i tada mi stiže poruka da sačekam još 15 jer prati klijenta. Dakle neki čovjek troši moj termin koji bi uredno platio. Naravno da sam odustao i otišao kući. Jako loš odnos prema mušterijama i čisti amaterizam. Žali bože vremena što sam izgubio a jedino pozitivno je što sam sačuvao novac. Dakle ne preporučujem Sofiju i što se mene tiče završila je svoje. Sve što tražim je da se poštuje vrijeme i dogovor. Ali, smrzavati se pola sata na zimi dok neki lik gore troši moje vrijeme je van zdrave pameti. Na kraju se dotična nije ni izvinula ni ništa već samo izignorisala moje poruke. To vam dovoljno govori o karakteru gospođice.
Kurva....sta očekuješ i od nje i od bilo koje druge...njihovo je samo da uzmu keš, a po mogućnosti da im i ne uđe i tjt...i mene je Sara ispalila ljetos, došao pred zgradu i x0 bez i jednog razloga, poruke, tako da...
Bilo kakva očekivanja od njih, zuljubljivanje i sl je za dugogodisnju psihijatriju, sam se spremiti i pravac bolnica, ne treba ni nalaz...
By the way, malo oko bacite na HR forum, za koplje su ispred, ljudi dijele iskustva, ali detaljna upravo da se ovakve stvari ne bi ni nama dešavale, jer ipak mi smo ti koji plačamo, mi idemo u tuđi stan, a ko je u drugoj sobi bog zna, itd a mi lafo suosjecamo sa tim curama, žalimo i sl, a ona stan kupi za godinu dana...sretno svima 🙋‍♂️

Kurva....sta očekuješ i od nje i od bilo koje druge...njihovo je samo da uzmu keš, a po mogućnosti da im i ne uđe i tjt...i mene je Sara ispalila ljetos, došao pred zgradu i x0 bez i jednog razloga, poruke, tako da...
Bilo kakva očekivanja od njih, zuljubljivanje i sl je za dugogodisnju psihijatriju, sam se spremiti i pravac bolnica, ne treba ni nalaz...
By the way, malo oko bacite na HR forum, za koplje su ispred, ljudi dijele iskustva, ali detaljna upravo da se ovakve stvari ne bi ni nama dešavale, jer ipak mi smo ti koji plačamo, mi idemo u tuđi stan, a ko je u drugoj sobi bog zna, itd a mi lafo suosjecamo sa tim curama, žalimo i sl, a ona stan kupi za godinu dana...sretno svima 🙋‍♂️
Ne bih da generalizujem jer sam imao i pozitivna iskustva. Ne očekujem ništa posebno već samo da se drže dogovora, ako kažeš u 3 u 3 brate. Vrlo jednostavno. Zagreb je za tri koplje ispred nas i po ponudi cura i po ostalom. Probajte malo sa strakinjama evo ja imam fenomenalna iskustva sa brazilkama i definitivno odustajem od domaćih cura.

Ne bih da generalizujem jer sam imao i pozitivna iskustva. Ne očekujem ništa posebno već samo da se drže dogovora, ako kažeš u 3 u 3 brate. Vrlo jednostavno. Zagreb je za tri koplje ispred nas i po ponudi cura i po ostalom. Probajte malo sa strakinjama evo ja imam fenomenalna iskustva sa brazilkama i definitivno odustajem od domaćih cura.
Znaju i strankinje ispalit, desilo mi se x puta. Samo kod njih je prednost sto su x puta bolje od ovih sto je trenutno kod nas u ponudi. Dodjes ne javi se, javi se nakon sat i tako to, sve je to normalno u ovom. Ili dodjes pa te pocne jebavati daj sliku daj slika gdje si, slikaj sebe i slicna sranja

Znaju i strankinje ispalit, desilo mi se x puta. Samo kod njih je prednost sto su x puta bolje od ovih sto je trenutno kod nas u ponudi. Dodjes ne javi se, javi se nakon sat i tako to, sve je to normalno u ovom. Ili dodjes pa te pocne jebavati daj sliku daj slika gdje si, slikaj sebe i slicna sranja
Elem sve se svodi isto....daj keš i na nogu ga...a ove cifre 300-500KM, ma hajte molim vas...

Za tvoju informaciju dodes i dobijes certifikat od doktora da vidis da sam cista, a ti bi jebo za 50km pa sad se tu naso pravit pametan
Ovo se nas'o uvrijedjen sto sam rekla da nema nista za 30 KM hahahab
Slusaj me sad majmune od mentalne umanjenice vi trazite nas ne mi vas , prvo se edukujte i vokabular prosirite pa se onda obracajte Armini ili bilo kojoj od nas . Imbecilu debilni drkac iza tastature se nasao svadjati na forumu idi nadji sebi posao ili nesto korisno radi a ne seri po

Mostar pun side pa se malo pripazite nije samo prica rekla kazala
Pa jest kad jebes Nerminu Osmic , ponesi iduci put cistu spricu . (elena popik )

Elem sve se svodi isto....daj keš i na nogu ga...a ove cifre 300-500KM, ma hajte molim vas...
Jebaji ga nije ti zena, cist racuna duga ljubav. Pa poskupilo je sve logicno da ce i ove kurave, samo je fazon sto ove u javnoj ponudi ne vrijede. Bas budala moras biti za ove sto se ovdje poznate vrti3 platis sad tu cifru. Ja sam ih karo kad su bile 150, i tad samo jednom je ne vrijede da ponovis…

Ja isto samo idem kod strankinja sa EGE-a

Za tvoju informaciju dodes i dobijes certifikat od doktora da vidis da sam cista, a ti bi jebo za 50km pa sad se tu naso pravit pametan
Osupnut sam.
9egnsj.jpg

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh