Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isamaram te kitom po ustimaTo to,neka ga dobro sisama isamara
Ima li barem broja od te ZineteIma Zineta da rijesi stambeno pitanje.
Ko se ljuti upadne mu krutiSalimo se drug,salimo se.Isamaram te kitom po ustima
Da im placam 300-400 maraka, a kerove i macke jedu. Mi sad na ljeto u Turskoj, dvije iz Kazahstana, nas dvojica 100 eura sat vremena, drugu turu se zamijenili. Bas preseravaju150e pola, 200e sat, ko i svaka strankinja ovih dana izgleda
Upravo o tom pisem cesto. Mora biti ovako normalnih i cjenovno prilagođenih okolini u kojoj žive. A mi bubamo 250,400,700 eura kao da su im pičke od smaragada.Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Topla preporuka za Mare ,fina pristojna cura , ne prigovara i sve može kod nje.
Upravo o tom pisem cesto. Mora biti ovako normalnih i cjenovno prilagođenih okolini u kojoj žive. A mi bubamo 250,400,700 eura kao da su im pičke od smaragada.Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
Topla preporuka za Mare ,fina pristojna cura , ne prigovara i sve može kod nje.
Radije cu dati Sonji stoju da izdrka, nego ovo jebat.Upravo o tom pisem cesto. Mora biti ovako normalnih i cjenovno prilagođenih okolini u kojoj žive. A mi bubamo 250,400,700 eura kao da su im pičke od smaragada.
Cura nudi samo oral. Bez seksa.nego ovo jebat.
Xbon i onda Block aaCao imam 10 brojeva doboj tesanj modrica srebrenik tuzla zepce zavidovici saljem uz skromnu naknadu
Moze broj od para iz Doboja?Pozdrav svima.
Ima li ko kakvih novih kontakata za Doboj, Derventu, Prnjavor, Laktaši, Gradiška, Banja Luka?
Ja imam od bračnog para iz Doboja. Muž može a i ne mora biti prisutan, ali dama hoće kurac 18+ cm.
Ko hoće broj neka piše u .
Javljam sePar, 31 i 41 godina, iz Doboja, traže ozbiljan i perverzan par ili pojedince, umjereno bisex, za razne sexy igre. Koga interesuje broj javite se u inbox.
Kako kad, jebe se nabrzaka, 100 km naplacuje.Cura nudi samo oral. Bez seksa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|