Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kladionicar iz IlijasaNavodno je iz Ilijasa, plavusa 33 godine.
Cisto sumnjam da vrijedi 100 eura za pola sata.
pa napises normalno se predstavis ne mogu ja nagadjatJoš kad bi odgovarala na taj broj
Sofija znaci cura grmiii sijevaa olujaa se spremaaSutra utorak Istocno Sarajevo
Sve info na whatshapp 065052735
#Sofija
Mala Sara vam je jos u Banja LuciPonedeljak
Utorak
Srijeda
Banja Luka
061025584
Sara
4 puta pisao. Svaki put ne isporučuje poruku 3-4 satapa napises normalno se predstavis ne mogu ja nagadjat
Kontakt ?Tonya Ruskinja je opet u Sarajevu, koje je ovo savrsenstvo od zene
Sjeca itekako ovi mladji sad nemaju pojma o starim vremenimaSijeca li se neko Barlotija ?
Mislim tamo sam prvi put sreo djevojke u izlasku. Ono par dana prije guzio u stanu za 100 KM kad ono vidim glume neki nivo .
Realno kaj joj se javljaš kad nećeš, ahaha Jennifer, onda moraš ispod 160cm tražim, Mallory je top model, 185cm.. a... po komentaru jasno šta si blok odmsh popio Ljubim ja Mallory najboljuNaravno da nisam bio mongoloidu, čitaj sta sta pišem ako znaš čitati sta uopšte. Odbio sam njene usluge zbog cijene od pola sata koju mi je rekla, kao da bi jebao jenifer lopez a ne neku naduvanu ofajlu koja ima vokabular kuravele sa štrafta i pri tome me napade sto joj se javljam ako neću hahaha pa jebem je u usta pitam za cijenu moja je stvar hocu li ili neću,.
Naravno da neću jer ne vrijedi, i jebala te njena ljubaznost ako ti je ovo ljubazno ti i ne znaš šta ta riječ uopšte znaci, mora da si isti degenerik kao i ova kalaštura samo muška verzija prije bih rekao pickica.
Cura je svjetska faca, prati, zna, pritom ovo šta kažu za website itd nije istina, sve sama plaća, znam jednom mi se žalila koliko joj ide na to, drugima makroi plaćaju onim šta ih na forumu hvale u realnosti dobiju nogu pritom bezobrazne, arogantne... al kaže mora si održat brend svoj, i jeste zaista! One mogu samo da mrze, realni komentari nisu ovdje, vidj na EGE, tamo ne može svak pisati, ovdje im daju džaba za par pohvala, šta će jednici.zanimljivo sto to pricas jer mallory jest bacila oglas na minhenski esg haman dok je oktobarfest
Tebe i dalje ubi šta te odjebala... bude prošlo frenduNajjaca mu ova da kalaštura ima svoj sajt i jos poznate kompanije iza svoje guzice sta je to dovedu je na redaljku za godišnjicu firme, eto po čemu debil mjeri njen kvalitet, pa glupane ja ću tih web site ova napraviti na hiljade ko god hoće nije to neka matematika, sta ja tebi imam screen shotovati prepiske sa tom ofajlom da bi ti nesto vjerovao, glup si lik totalno a to sto ideš i plaćaš masno neke debiluse dovoljno govori o tebi i tvom stepenu inteligencije koji je manji od broja cipela koji nosiš.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|