BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ti idi vadit krv pa na pregled, savjet mada kako govoriš, zvučiš na klošara mrtvog, al ni bitno ti onda, hahaha.

Mallory da ne vrijedi ne bi 4 godine bila često u Sarajevu.. što bi dolazila?
A tebi šta reć, svakome po vlastitoj mogućnosti ;)

Recenzije sve govore, cura ima i svoj website mallory.vip , 2 poznate kompanije filmove sa njom, i u krugovima, koji drže do sebe, uvjek je važila za najkvalitetniju itd, a na Forumu možete srat šta želite, nit provjere da je to dokazano, autentično, screen-a, nit ikakve verifikacije.. mogu ja pisat šta hoću, al' biram biti realan:

Dakle, Mallory objektivno, sve ukupno je najbolje ocjenjena i lično sam probao više puta i potvrđeno :)
Moje preporuke, ne propustit Mallory kad je u Sarajevu :)

Ps. mogao bi me neki kolega pohvalit kod Mallory, možda me pripazi više neg obično, uzvratim🦾 😃 rijecite joj Hari Strijelac dupli 😅🐙
Najjaca mu ova da kalaštura ima svoj sajt i jos poznate kompanije iza svoje guzice 😂😂 sta je to dovedu je na redaljku za godišnjicu firme😂😂, eto po čemu debil mjeri njen kvalitet, pa glupane ja ću tih web site ova napraviti na hiljade ko god hoće nije to neka matematika, sta ja tebi imam screen shotovati prepiske sa tom ofajlom da bi ti nesto vjerovao, glup si lik totalno a to sto ideš i plaćaš masno neke debiluse dovoljno govori o tebi i tvom stepenu inteligencije koji je manji od broja cipela koji nosiš.

Ti idi vadit krv pa na pregled, savjet mada kako govoriš, zvučiš na klošara mrtvog, al ni bitno ti onda, hahaha.

Mallory da ne vrijedi ne bi 4 godine bila često u Sarajevu.. što bi dolazila?
A tebi šta reć, svakome po vlastitoj mogućnosti ;)

Recenzije sve govore, cura ima i svoj website mallory.vip , 2 poznate kompanije filmove sa njom, i u krugovima, koji drže do sebe, uvjek je važila za najkvalitetniju itd, a na Forumu možete srat šta želite, nit provjere da je to dokazano, autentično, screen-a, nit ikakve verifikacije.. mogu ja pisat šta hoću, al' biram biti realan:

Dakle, Mallory objektivno, sve ukupno je najbolje ocjenjena i lično sam probao više puta i potvrđeno :)
Moje preporuke, ne propustit Mallory kad je u Sarajevu :)

Ps. mogao bi me neki kolega pohvalit kod Mallory, možda me pripazi više neg obično, uzvratim🦾 😃 rijecite joj Hari Strijelac dupli 😅🐙
Retardinjo, 3 puta pročitaj šta sam napisao prije nego što komentarišeš, a ti izvoli i slobodno plaćaj kurvetine 700KM, ja te pare imam negdje pametnije za uložit, pozdrav i za tebe

Pa cura nekom odgovori nekom ne...mozda je i laznjak..meni se javila...jesi li procitao sve moje poruke u vezi Marije...ja trazim da li je neko bio i da napise mislhenje......jucer mi se na poziv javila idredjena Aleksandra...ja sa curom pricao...posle mi pislala sliku licne karte..tatamnila neke sigurnosne pidatke al trazi xbon...i ja ju odjebao kao laznjaka...mozda je i ovaj broj...
Sve joj podatke daj mozda ziranta trazi 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh