Laznjak teskihttps://seksi-adresar.co/oglas/sanja-3/ zna li neko nesto o ovoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laznjak teskihttps://seksi-adresar.co/oglas/sanja-3/ zna li neko nesto o ovoj
Posalji broj ako imas hvalaRaja imam vam ja za Mostar top zensku bgmi ,bas dobra oko 30 godina, aktivna mislim svaki dan, radi za 100-150 eur
Ne zna vjerovatno 90% ljudi za nju, placate uzivo kesom da ne bude da valjam price neke ko hoce broj neka se javi meni i pocasti ako zeli eto pozdrav
Ne treba lice radi privatnosti ali ako trazimo jos par slika posaljite nista vas ne kosta. Jer dosta ih posalje slike cura koje nisu oneImamo slike koje posaljemo, ali i to je problem opet trazite lice itd..
Pa opet ne mozes znati jel ona sa slike dok ne odes i ne vidis je.Ne treba lice radi privatnosti ali ako trazimo jos par slika posaljite nista vas ne kosta. Jer dosta ih posalje slike cura koje nisu one
Aha malo morgen bilo ciju,tu se mozes samo fotosopirat kao sto i rade,pa ti dodjes i ocekujes naravno fotosopiranu,tj ona sa slike,a bilo cije nemozes stavitPa
Pa opet ne mozes znati jel ona sa slike dok ne odes i ne vidis je.
Moze ti poslati bilo ciju sliku..
A sta bona?Aha malo morgen bilo ciju,tu se mozes samo fotosopirat kao sto i rade,pa ti dodjes i ocekujes naravno fotosopiranu,tj ona sa slike,a bilo cije nemozes stavit
Ti se vidim nisi fotoshopiralaAha malo morgen bilo ciju,tu se mozes samo fotosopirat kao sto i rade,pa ti dodjes i ocekujes naravno fotosopiranu,tj ona sa slike,a bilo cije nemozes stavit
Nemam potrebeTi se vidim nisi fotoshopirala
Naravno.Ali to je rijetko.Nemam potrebe
Hvala ti puno 3 sam odjednom j...aoBesplatni seksualni spojevi - weewz.me/kiss
Dostupno nakon prijave putem e-maila
Druze ti si odma znao da neces ici kod njeJel neko bio kod ove mallory? Koja seratorka ne mogu da vjerujem, na upit za cijenu šalje mi info servisa koje pruža fotke i cijenu od 350 eura za 30 min. sto je previše taman da je jennifer lopez, naravno lijepo se zahvalim i doviđenja, jer mi ne odgovara.
Kada me pocela napadati sto joj šaljem poruke jer ona kao moze ugoditi fleksibilno i sebi i meni za tu cijenu, i tako piše jos neke pizdarije.
Svejedno ne znam samo ko ovu opajdaru moze jebat i pritom platiti 3 i po soma taman da joj je picka zlatna ponašanje pregadno za nekog ko se bavi tim poslom da opusti druge. Jedno veliko fuj a da nisam bio kod nje uopšte.
Nisi jedini, ja pisao ovoj Anni iz Mostara sto se oglasila, ni traga odgovoru. A imam utisak da je ne smara puno ljudiJel neko bio kod ove mallory? Koja seratorka ne mogu da vjerujem, na upit za cijenu šalje mi info servisa koje pruža fotke i cijenu od 350 eura za 30 min. sto je previše taman da je jennifer lopez, naravno lijepo se zahvalim i doviđenja, jer mi ne odgovara.
Kada me pocela napadati sto joj šaljem poruke jer ona kao moze ugoditi fleksibilno i sebi i meni za tu cijenu, i tako piše jos neke pizdarije.
Svejedno ne znam samo ko ovu opajdaru moze jebat i pritom platiti 3 i po soma taman da joj je picka zlatna ponašanje pregadno za nekog ko se bavi tim poslom da opusti druge. Jedno veliko fuj a da nisam bio kod nje uopšte.
Ja nikada ne pisem.Nisi jedini, ja pisao ovoj Anni iz Mostara sto se oglasila, ni traga odgovoru. A imam utisak da je ne smara puno ljudi
Tel: 064/677-677
|
|
|