Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li kakvih recenzija za ove brojeve sto si naveo+387 62 659 637 tesanj
Pozz.Mogu li da se dobiju ti brojevi..Jako je tesko naci nestoDrug, moze broj u pp za doboj
Ako napišete o kojem se gradu radi, možda neko ko je bio kod njih se i javi za komentar.Znali neko sta je sa ovim ruskinjama da li je ovo fake ili sta isplatili se zvati?
Ako napišete o kojem se gradu radi, možda neko ko je bio kod njih se i javi za komentar
ok javi seZdravo. Voljan sam razmijeniti 5-6 brojeva za djevojke iz Sarajeva. Svaka od njih je stvarna licnost, nema x bonova nit slicnih zajebancija. Dogovorite datum i mjesto, oboje to ispostujete, seks, platis koliko se dogovorite. Jako bitna stvar je da je svaka od njih cista, uredna, i nece vas glava zabolit. Bio sam licno sa svakom od njih i sve na svom mjestu. Brojeve cu poslati samo onima koji imaju isto tako provjeren kontakt, za Sarajevo i okolinu. Prijatan gospodo dan vam zelim.
Pozitivne dojmove je ostavila na dvojicu kako oni kazu, ja sam na seenu za sad. Imas li konkretnu informaciju za njju nekuJel ko iz Sarajeva bio s ovom curom barbiedoll?
Jesul i oni na forumu? Ili neki tvoji drugovi?Pozitivne dojmove je ostavila na dvojicu kako oni kazu, ja sam na seenu za sad. Imas li konkretnu informaciju za njju neku
Pozz.da li je neko bio i kakva su iskustva, u pitanju je bracni bar, rade u troje..+387603055599 Doboj
Ova trazi prvo sliku penisa , ako sta hoces dogovarat. Mozda je i musko, jeli ko bio+387603055599 Doboj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|