BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sinoc bio sa ovom malom plavom Ruskinjom. Sto se tice slike tamo je bas napucana u fullu uzivo i nije tako al nije lsoa..Sitnije gradje...ima neki ludacki pogled.... :) Extra pusenje, seks ok. Dalo se malo i spustiti cijena na 120 eur i to je to...Uglavnom ok iskustvo.

Zdravo. Voljan sam razmijeniti 5-6 brojeva za djevojke iz Sarajeva. Svaka od njih je stvarna licnost, nema x bonova nit slicnih zajebancija. Dogovorite datum i mjesto, oboje to ispostujete, seks, platis koliko se dogovorite. Jako bitna stvar je da je svaka od njih cista, uredna, i nece vas glava zabolit. Bio sam licno sa svakom od njih i sve na svom mjestu. Brojeve cu poslati samo onima koji imaju isto tako provjeren kontakt, za Sarajevo i okolinu. Prijatan gospodo dan vam zelim. 😃😃

Zdravo. Voljan sam razmijeniti 5-6 brojeva za djevojke iz Sarajeva. Svaka od njih je stvarna licnost, nema x bonova nit slicnih zajebancija. Dogovorite datum i mjesto, oboje to ispostujete, seks, platis koliko se dogovorite. Jako bitna stvar je da je svaka od njih cista, uredna, i nece vas glava zabolit. Bio sam licno sa svakom od njih i sve na svom mjestu. Brojeve cu poslati samo onima koji imaju isto tako provjeren kontakt, za Sarajevo i okolinu. Prijatan gospodo dan vam zelim. 😃😃
ok javi se

Ova trazi prvo sliku penisa , ako sta hoces dogovarat. Mozda je i musko, jeli ko bio
Muskarac se javi, da li je muz ili nesto drugo ne znam. Uglavnom slao mi slike djevojke, nije po mom ukusu... visak kilograma... placanje djevojci na ruke tako da ne vjerujem da je laznjak.
Preskocio, napisao da nisam zainteresovam. Lijepo se pozdravili i to je to.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh