Ma gola bijeda hoce picke za 50 do 75 kmNon stop traze a ove se nude..Sto ovdje ne stima??? Skrticine ili...
Aaaahahajahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma gola bijeda hoce picke za 50 do 75 kmNon stop traze a ove se nude..Sto ovdje ne stima??? Skrticine ili...
I meni djeluje fake ili nije to ta sa slika...https://www.asoglas.com/oglas/69228/Snezana+Vidakov Jel Bio Ko djejuje fake pa Ako zna Ko vise info
Kako si to rimovo tako na mom kurcu zimovo.Mostar Mara upala ti Kara
Ima li neko broj od cure sa Stupa?Ja mogu iz ličnog iskustva potvrdit da su ana ,sofija i cura sa stupa stvarno ok
Jbt na ovom forumu sve neki pjesnici.Pricaju Esperanto ko maternji.Kako si to rimovo tako na mom kurcu zimovo.
Opet naletis lahko i upade ti glatko a primas ga slatkoKako si to rimovo tako na mom kurcu zimovo.
haaj ti samo sada suti da ti ne bi uvalio kruti.Opet naletis lahko i upade ti glatko a primas ga slatko
Ko se ljuti njemu krutihaaj ti samo sada suti da ti ne bi uvalio kruti.
Kako si to dobro kazo tako se na mom kurcu plazo.Ko se ljuti njemu kruti
Bjezi bolesni debilu odavde
To sto si reko na mom se peko.Kako si to dobro kazo tako se na mom kurcu plazo.
Objasnicu joj ja da je to tako kako si reko. Odnosno da nisam ja ti i da ti nisi ja. Odnosno da sam ja Marincic Mara. Ne bi ti pisao sam sa sobom jel takJa sam Josip Marinčić, ako dolazila u Mostar ponesi dildo ako imaš, želim da me u guzu sa njim, plaćam dodatno
Imal ko brojMala sa stupa
Savrsenstvo
ko je peko, sta je reko. Debil si bio i osto, to ti kazem sto posto. Sad molim usuti jer uvalicu ti i tvrdi i kruti.To sto si reko na mom se peko.
Debilu
Mostarac ukini ovog bolesnika ziv bio
Sad sam ti bio kod mame i kaze fali joj 150 kmko je peko, sta je reko. Debil si bio i osto, to ti kazem sto posto. Sad molim usuti jer uvalicu ti i tvrdi i kruti.
Hah bijedo jesil skupio 150 kaemova za kurve hahako je peko, sta je reko. Debil si bio i osto, to ti kazem sto posto. Sad molim usuti jer uvalicu ti i tvrdi i kruti.
Nemam ja prebjene da me izvrnes naopako nece 10 maraka ispasti. Suplja ti je prica.Sad sam ti bio kod mame i kaze fali joj 150 km
Reko stara majko sin ti na kurve potrosio
Sifilisom zarazen a one nisu znale
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|