Jel na Stupu bila?Jel zna neko Ramayanu, plavuša? Mislim da s majkom skupa radi, Elvirom ili je radila, pa sad ne znam da li je bio neko od kolega, Sarajevo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel na Stupu bila?Jel zna neko Ramayanu, plavuša? Mislim da s majkom skupa radi, Elvirom ili je radila, pa sad ne znam da li je bio neko od kolega, Sarajevo.
Ako mislimo na istu,mislim da je iz Zenice ,ali radila u Sa.Jel na Stupu bila?
Bila u Zenici, inace je iz Bugojna, ima tetovazeAko mislimo na istu,mislim da je iz Zenice ,ali radila u Sa.
Ja je nasao na instagramu.
Meni je bila dobra ali sam izgubio kontakt.
Bio prije godinu
svaka ti cast koliko kurceva u 10 dana dobro ti ne dojadi![]()
Stvarno kako izdrzavate?
To ti priča je l’?![]()
paraa i djece nikad dostasvaka ti cast koliko kurceva u 10 dana dobro ti ne dojadi![]()
Vidim je na stupu i dalje tibre imali ko broj?Jel zna neko Ramayanu, plavuša? Mislim da s majkom skupa radi, Elvirom ili je radila, pa sad ne znam da li je bio neko od kolega, Sarajevo.
@Trebinjka mada je već bilo recenzija, i od mene sve preporuke... Neko ko parira većini dama u BLZgodna crna hercegovka.
Danas petak u Banja luci
Svi dogovori na whats up, na broj: 063161953
![]()
I mene interesujeVidim je na stupu i dalje tibre imali ko broj?
Probaj kod ovih sa EGETuzla neki kontakt za veceras?
Eto Hercegovke u BLNeko broj neke iz b luke i okoline
Bio i ja danas. Ako koga zanimaju detalji..pp@Trebinjka mada je već bilo recenzija, i od mene sve preporuke... Neko ko parira većini dama u BL
Kome nije žao keš-a neka se ne predomišlja (uloženo opravdava to što se na kraju i dobije)
Ove rade ko Lidl u Makarskoj usred sezoneP
Popunjeno sve, kome nismo odg znaci nema termina.
#crnka![]()
Ma opjanio se kvalitetno...Da uziva sa musterijom?? Moze da glumi da novac ali uziva sumnjam...
Cudno, sve pobjegose iz BiH..Ove rade ko Lidl u Makarskoj usred sezone![]()
Koji grad ?Ma opjanio se kvalitetno...
Uzeh Anastasiu to vece i svidjela mi se, nasa balkanka, prelijepo gradjena , bavila se nekad atletikom (jedino joj guza nije nesto) , super u sexu i zna da ugodi , odlicnicno mi je legla, vjerovatno cu je opet uzeti da vidim trijezan kakva je.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|