Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au druže pa ti se bodeeešPodručje HNŽ, Mostar.
Jel netko zna kontakt za neku damu ili gospodina, dob 20-38godina, da mi ponudi svoje noge generalno itd.. da me udara gazi itd..
tako je zaobidjiDrska odgovara preko volje nesalje slike potpituje puno kada trebas doci pomjera vrijeme i trazi 20km da se dopuni racun kao garancija da ces doci moj savjet zaobici
Ja mislim da bi #crnka @ana23.23 trebala neku turneju u Doboj da organizuje da rijesi ovu krizu, previse ljudi trazi brojeve, a nema nista..Ako Je neko za razmjenu doboj tesanj prnjavor zepce okolina
Slažem se, i meni bi odgovaralo kada bi napravila turneju u Doboj krajem jula - početkom avgusta, jer sam I ja tada dole na godišnjem.Ja mislim da bi #crnka @ana23.23 trebala neku turneju u Doboj da organizuje da rijesi ovu krizu, previse ljudi trazi brojeve, a nema nista..
Eto biznis ideje, kad vec pravi "turneje" haha
pozdrav drug , gdje bude sa smjestajem
Imate ovu u Tuzli, kakva je na ovom videu takva je i uzivo, dobro tijelo u faci srednja zalost. Ne prica engleski, melje u prazno svo vrijeme nesto na portugalski sto me je nerviralo, mozete se sporazumiti translateom ili mimikom, sve ukupno 5/10. Apartman nije los
Čini mi se da je fejk, ako je neko bio nek demantuje.Pozdrav.
Je li bio ko kod ove +387 66 740 280 ?
XbonPozdrav.
Je li bio ko kod ove +387 66 740 280 ?
Ma ja , standardno
Koliko uzima za sex?Bio 50 puta, extra....
Moze dobiti qrac usta samo a ne xbonove neke.Drska odgovara preko volje nesalje slike potpituje puno kada trebas doci pomjera vrijeme i trazi 20km da se dopuni racun kao garancija da ces doci moj savjet zaobici
Drska odgovara preko volje nesalje slike potpituje puno kada trebas doci pomjera vrijeme i trazi 20km da se dopuni racun kao garancija da ces doci moj
Pa naravno da ce zaobidje jer sam u Dubrovniku sadtako je zaobidji
Samo da ga skinem s kurca jer je dosadan,inace normala ne trazim nistaMoze dobiti qrac usta samo a ne xbonove neke.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|