Kurvica22
Active member
ET onako tek neko poznat da je,samo sto nije ziv,posto se seronja i on ovde nesto pravi na ovom forumu a obican kurac.Dje bas nadje predsjednika rahmet mu dusi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ET onako tek neko poznat da je,samo sto nije ziv,posto se seronja i on ovde nesto pravi na ovom forumu a obican kurac.Dje bas nadje predsjednika rahmet mu dusi
dovra ai i ti nemoj se uzrujavati dzaba, rekao sam da imas i ti dobre atribute neko voli starije neko mladje ...ET onako tek neko poznat da je,samo sto nije ziv,posto se seronja i on ovde nesto pravi na ovom forumu a obican kurac.
Ma ne uzrujavam se vjeruj,nego nekom tako reci ciganka a ovde traze ciganke i kad kod mene dodju pitaju imal kakva romkinja jos kulturnijedovra ai i ti nemoj se uzrujavati dzaba, rekao sam da imas i ti dobre atribute neko voli starije neko mladje ...
Popišaj takve ); nMa ne uzrujavam se vjeruj,nego nekom tako reci ciganka a ovde traze ciganke i kad kod mene dodju pitaju imal kakva romkinja jos kulturnije
Ma popisam se ja na ovakve(debela ciganka) pazi meni ne placa ni mama ni tata da se kladim,internet itd,da bi pisao gluposti po forumu.Ja imam kucu stan auto,toliko od debele ciganke,ne trazim od mame za kafu i spid.Popišaj takve ); n
Zbog debila se nervirasMa popisam se ja na ovakve(debela ciganka) pazi meni ne placa ni mama ni tata da se kladim,internet itd,da bi pisao gluposti po forumu.Ja imam kucu stan auto,toliko od debele ciganke,ne trazim od mame za kafu i spid.
Jel moze broj od te male sa stupaE super
Poslao sam ti ja broj danas da ti olaksam
Nece da se javi sa Stupa malaJel moze broj od te male sa stupa
Daj broj da pokusam mozda upali hahahNece da se javi sa Stupa mala
Javi se poDaj broj da pokusam mozda upali hahah
OdmorNece da se javi sa Stupa mala
Brinetica lana je bas kvalitetna lijepa cista uredna tusiranje prije i posle samo treba imat para Kosta avanturaIma li neko nesto bas kvalitetno za BL?
Imas li ti sta bolje ja njenom uslugom nisam zadovoljanBrinetica lana je bas kvalitetna lijepa cista uredna tusiranje prije i posle samo treba imat para Kosta avantura
Razvela se nisu vise skupaJa sam imao od prije sad profilna sa nekim likom, izgleda da se udala ?
imas li ti druze broj od nje ili kakav kontaktRazvela se nisu vise skupa
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|