Ma na Whatsapp bila silika, ja pisao da se vidimo i blokirala me...kako se zove na facebooku ako moze

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma na Whatsapp bila silika, ja pisao da se vidimo i blokirala me...kako se zove na facebooku ako moze
Najjaca djevojka vrhKakva je ta mala sa Stupa, vrijedi li sta...
Joj zar one jade još neko moze jebatiMoze li kontakt elle sa otoke ?
Ma ljudi ciganke jebu a ne nju hahaJoj zar one jade još neko moze jebati
ima tema banja luka i okolina, ima oko 200 banjalucanki na raspolaganjuBanja Luka neko neki kontakt u pp
debela stara ciganka..Neki su pisali da je arogantna i sl...
Ja ne znam nisam bio...
sad bi ti nju smarao i na fb hakako se zove na facebooku ako moze
sto ti je zao, ako je neko glup.. boze moj.. ne da se to ispravit i ne treba zalitMa odjebat odmah u startu, samo mi je zao sto neko nasjedne na ove fore, a nasjeda dok godinama rade ovako
JBh
Sta si se uhvatio mene,jebo ti Hitler mamudebela stara ciganka..
Dje bas nadje predsjednika rahmet mu dusiSta si se uhvatio mene,jebo ti Hitler mamu
ET onako tek neko poznat da je,samo sto nije ziv,posto se seronja i on ovde nesto pravi na ovom forumu a obican kurac.Dje bas nadje predsjednika rahmet mu dusi![]()
dovra ai i ti nemoj se uzrujavati dzaba, rekao sam da imas i ti dobre atribute neko voli starije neko mladje ...ET onako tek neko poznat da je,samo sto nije ziv,posto se seronja i on ovde nesto pravi na ovom forumu a obican kurac.
Ma ne uzrujavam se vjeruj,nego nekom tako reci ciganka a ovde traze ciganke i kad kod mene dodju pitaju imal kakva romkinja jos kulturnijedovra ai i ti nemoj se uzrujavati dzaba, rekao sam da imas i ti dobre atribute neko voli starije neko mladje ...
Popišaj takve ); nMa ne uzrujavam se vjeruj,nego nekom tako reci ciganka a ovde traze ciganke i kad kod mene dodju pitaju imal kakva romkinja jos kulturnije
Ma popisam se ja na ovakve(debela ciganka) pazi meni ne placa ni mama ni tata da se kladim,internet itd,da bi pisao gluposti po forumu.Ja imam kucu stan auto,toliko od debele ciganke,ne trazim od mame za kafu i spid.Popišaj takve ); n
Zbog debila se nervirasMa popisam se ja na ovakve(debela ciganka) pazi meni ne placa ni mama ni tata da se kladim,internet itd,da bi pisao gluposti po forumu.Ja imam kucu stan auto,toliko od debele ciganke,ne trazim od mame za kafu i spid.
Jel moze broj od te male sa stupaE super
Poslao sam ti ja broj danas da ti olaksam
Nece da se javi sa Stupa malaJel moze broj od te male sa stupa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|