ma budala teskaJa je pisao, pitao "koliko kosta 1h...."?
Ona oggovorila nemamo sta radit 1h
Mozda je bila pijana u "rijetkom situacijama"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma budala teskaJa je pisao, pitao "koliko kosta 1h...."?
Ona oggovorila nemamo sta radit 1h
Mozda je bila pijana u "rijetkom situacijama"![]()
Koliko traje oral bez umora?SARAJEVO
ponedeljak ( od 13h do 17/18h )
srijeda (od 15h do 19/20h)
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Opaa aki nove reci se naucile, tajming,Koliko traje oral bez umora?Jel se tajming sta popravio? I povrh svega sa kondomom naravno.
![]()
Ima li danas nesto u bijeljini?
[/QUOT
Slabo sta u Bijeljini da ima
Imas Lanu oglasava se na col,ali pitanje je da li je tu i ima Zana ali to zaobici bio ja okrenuo se i otisao.Losa skroz
Nisi me uvrijedio ne brini, nemam ja problema s time, ne znam meni seks nije samo penetracija, volim i polizati, ljubiti se i razmjenjivati dodire, ali zato idem kod Äistih i mirisnih i nije mi problem platiti viÅ”e, ali dobijem vrhunsku uslugu.Samo sto ovaj Neiskusni izgleda voli polizati haha
A bez uvrede znas onu staru izreku " jesi lizo kaze jesam e onda si nam svima popusio hahah"
I ja sam nedavno bio kod jedne sto su je boljele noge hahaha, raskukala se i mene volja prosla a i noge me zaboljese kao i nju hahaNisi me uvrijedio ne brini, nemam ja problema s time, ne znam meni seks nije samo penetracija, volim i polizati, ljubiti se i razmjenjivati dodire, ali zato idem kod Äistih i mirisnih i nije mi problem platiti viÅ”e, ali dobijem vrhunsku uslugu.
Bio sam u subotu kod jedne koja je požurivala da svrÅ”im i nije mogla u odreÄenu pozu jer su je "boljele" noge, pa jbt ako si umorna nemoj onda primati klijente, platio sam manje, ali Å”ta sam dobio.
Tako da svi vi Ŕto ste rekli da je skupa ova sa EGE-a Ŕto sam bio kod nje, ipak razmislite dva puta prije nego napiŔete takvo neŔto.
A Å”to se tiÄe puÅ”enja, svi mi Äitav život puÅ”imo, netko kurac, a netko opÄenito![]()
Ma nisam se uvrijedio, ne brini, samo kažem kako ja to vidim i doživljavam sa svoje strane, nismo svi isti i ne volimo svi iste stvari.I ja sam nedavno bio kod jedne sto su je boljele noge hahaha, raskukala se i mene volja prosla a i noge me zaboljese kao i nju hahaMoze bit da je jedna te ista haha
Al jebaji ga..I ja platim i vise i volim sex i zene jbg naslijedio gene haha
Bez ikakvih uvreda na prosli post jbg malo sale![]()
Kako nisi skužio da je prca i sada u toj objavi?Opaa aki nove reci se naucile, tajming,
Nemoj se sad ulizivat Ani kad si vidio da bolje nema hahajer koliko znam nedavno si pljuvao po njenim uslugama
![]()
Svaka Äast i svaka ti dala tebraEvo ekipa da joÅ” jednom potvrdim recenziju sa jednom djevojkom iz Sarajeva, na Stupu se nalazi inaÄe, 20 godina djevojka ima, veoma zgodna, lijepa, Äini mi se da je par vas bilo kod nje i pisalo recenzije, 75ā¬ je pola sata, za mene svaka marka vrijedi uložit za nju, obzirom da nema djevojke danas ispod 150KM ma kakva god ona bila
061025584 je njen broj pa ko je zainteresovan nek joj se javi i dogovori susret
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |