Kladionici ?
Otisao bih, ali ne javlja se na mob ni instagram, zasto bih se pokajao ?Otidji brate, vjeruj mi pokajat ćeš se, ali otidji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kladionici ?
Otisao bih, ali ne javlja se na mob ni instagram, zasto bih se pokajao ?Otidji brate, vjeruj mi pokajat ćeš se, ali otidji
I šta ćeš?Kurvo za kevu ces da vidis kome si pisala za kevu pazi sad
Jedva čekamTo ces tek da vidis fukso otrcana
Bajo Crystal ti je zaštićenija u BiH od Putina u Rusiji ne igraj seTo ces tek da vidis fukso otrcana
Haj mali ne naprdjuj, svak je opasan jebo te preko anonimnih imena i foruma i muda skuplja ovdjeMa jel da ti nisi njen pomagac ovde vidicemo ko je ko
nisam ništa papak, boli me kurac i za tebe i za nju, nemoj se ovdje kurčit hoću da ti kažemA sta si ti usta te jebem ja nisam mali ako ces da znas ko mi uzme mater usta bolje da sebi raku kopa
A ko se ne jebe za pare…Samo se svadjate
Isto djeca
Ova se jebe za pare ovaj hoce da je udara ovaj ovome kevu dira majko mila a niko se nebi javio da pomogne sumu sjec
Drolja to uzme vrijeme, kurva pareA ko se ne jebe za pare…
Pa evo ja bi nekog volio pojebat za dzabe ako imaA ko se ne jebe za pare…
Ma buraz vidiš kakvi balvani dolaze na forum, napravi ime neko na forumu i prosipa silu ovdje, marš u 3 lepe, svi opasni preko tastatureSamo se svadjate
Isto djeca
Ova se jebe za pare ovaj hoce da je udara ovaj ovome kevu dira majko mila a niko se nebi javio da pomogne sumu sjec
Već odavnoMora da ti je čuna mala pa te Crystal izbacila iz stana, pa sad je hejtaš ovdje
Posalji i menide ba Maxi, posalji broj bratu
Ajd sine smiri doživljaj nije ti Crystal kriva što ti je mlohava ćunaSi mi supak polizala
I lupu nek ponesuPopusis mi i ti o ona transvestito
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|