Medicinski brat
Member
misliš da taj zaštitnik može pomoćiKad ostavlja pare i stvari na izvolite i nema zastitnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš da taj zaštitnik može pomoćiKad ostavlja pare i stvari na izvolite i nema zastitnika
Mostar je siguranNas čuva Bog ALOOOO
A samo pamet u glavu, i slušat svoje šesto čuloNas čuva Bog ALOOOO
Kaže se “glasovi u glavi u vezi prekidanja terapije”A samo pamet u glavu, i slušat svoje šesto čulo
Kakve pak to sad veze imaKaže se “glasovi u glavi u vezi prekidanja terapije”
Nema veze, sve sto dali nebitno je punoKakve pak to sad veze ima
Moze broj hvalaMože li broj, hvala unaprijed
Svi umrli Ivane ili jebu, treće nemaJel živ iko....
E hahahah ovaj prekuca svijum jedan neku vodi po crkvama i sokicima drugi seta po carsiji i vodi Crys na vapace a ovaj bi na jacapi hahahah ej sirotinjo i bogu si teška hahahahHajmo sutra na pijacu kad vec ne radis
Vodio bi i ti da te hoće CrystalE hahahah ovaj prekuca svijum jedan neku vodi po crkvama i sokicima drugi seta po carsiji i vodi Crys na vapace a ovaj bi na jacapi hahahah ej sirotinjo i bogu si teška hahahah
Ma ela mrsavaJel netko bio, jel fejk ili?
Isplati li se?
Masaža MAGIÄAN DODIR ÄARI MASŽE 0644561186
Masaža MAGIÄAN DODIR ÄARI MASŽE 0644561186 - Masaže i fizikalne terapije - Na upitolx.ba
dovedi nam Marinelicu pa naplacuj 200km a ne ti spodobo guzio te prije 3g za 80,a sad 200Zgodna crna hercegovka.
Dolazim danas u Banja Luku i bit ću dva dana
Svi dogovori na whats up, na broj:
063-161-953
brate ne vrijedi ni sad vise od 80km,ja bio u mahali u motelu sa njom za 80km,drug mi je nastimao on je redovno karao za 50,ja dao tada 100,njoj 80,20soba,a sad trazi 150,200.u Lukavici pola raje vratilo se jer nije zenska za koju se predstavlja,trebinjke su dvi plave zenske i dvi crnke bile,ova dosla prica trebinjkaTo samo radi
sestro za ovu garant nisi,moj drug prosli put u BL ostavio joj cigare i vratio se sa vrata.Trebinjke su druge cure potpunoSve preporuke za sestru
Čula sam vise dobrih utisaka
zato nema nista kvalitetno,zato u Sarajevo,Banja Luku treba doci,Mostar izbjegavaju sve.I neka prijavljuju sada,prije 2,3g bile su kratko dvije tuzlanke ko grom,dobro radile,klosari im upali opljackali ih,strah ih bilo prijaviti samo prestale dolazitKakvi debili zive u Mostaru. Samo sam cuo da se tu pljackaju kurave na ovaj nacin.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|