Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima samo moras imati ugovor o stalnom radnom odnosu nista na odredjenoIma li gdje pičke na 4 rate ?
Ćao drugari... U Banjaluci Sam do petka..Ja ma
Ja maji pisao poruku da se dogovorimo a ona ni vidila poruke nije. steta
Nazalost ja nisam vise u BL. Al ako budes pocetkom maja javi se ovdje meni u PP.Ćao drugari... U Banjaluci Sam do petka..
Maja, visoka 170-60kg grudi 4, 25 godina
Nudism oral I klasiku seks pola sata je 70e u mom smeštaju. Plaćanje je na ruke.
Necu ići u drugs gradove i ne nudism fetiše..
Može poziv ili whatsapp poruka 065069410
Lautaroooo ti li siiiiKamenjarko burdus futavac buzdovan
Vajduu ga debiluuu
Super. Hvala na potvrdi za još jednu prijavuJesam bijednice
PickooooSuper. Hvala na potvrdi za još jednu prijavu
Hahha haha haha, to je nešto naj luđe šta sam kontaktirao, navodno je na speeduJe li neko bio sa Tinom bojcic i ima li kontakt
Bujrum u Bužim pa da "popričamo".Pickoooo
koja emily moze li kontakt
Meni rekle da nisu one a ni kolegice sto su dolazile skupaHvala na informaciji Mislio sam da su one stare.
prije 5g nije valjala,narkickaJe li neko bio sa Tinom bojcic i ima li kontakt
Nemoze helikopter tu sletiti nije pristupacnoBujrum u Bužim pa da "popričamo".
Pa jednom sam slao adresu, htio da dođe pa skonto valjda da nema ni za kiflu. A i ovaj evo glumi, pa se sad izvlači dječijim forama. Kad je nešto konkretno, onda manji od makovog zrna, a kad je vrijeđat, tu se govno napne pa misli da je srce i "najjači je".Joj ovi su mi najjaci sto tipkaju ne znaju ni sa kim pusti vise maco kurca dodji vam ili tam kome jebe mater
Buzim hahhaahah jbt bog gdje ti zivis hahhaahhaPa jednom sam slao adresu, htio da dođe pa skonto valjda da nema ni za kiflu. A i ovaj evo glumi, pa se sad izvlači dječijim forama. Kad je nešto konkretno, onda manji od makovog zrna, a kad je vrijeđat, tu se govno napne pa misli da je srce i "najjači je".
A i prvi si poceo bockati ne seri seljak..Bujrum u Bužim pa da "popričamo".
brate mili svadjas se radi nicega na forumu za kurve i kurvanje, jel ti ofirno ali iskreno, da se ovako ponizavas, haj molim te napravi odvojeno temu za Buzim ili koju god pickomaterinu u kojoj zivis i svadjaj se s kim hoces do mile voljePa jednom sam slao adresu, htio da dođe pa skonto valjda da nema ni za kiflu. A i ovaj evo glumi, pa se sad izvlači dječijim forama. Kad je nešto konkretno, onda manji od makovog zrna, a kad je vrijeđat, tu se govno napne pa misli da je srce i "najjači je".
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|