saraj91
Member
I mene zanima...Je li neko bio kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene zanima...Je li neko bio kod nje
Samo nemoj sa oglasa sto pise 44god erotskog naboja musko se
Ako mislimo na istu sofiju meni je trazila xBon zbog bla,bla, bla, razlogaDali je moguce da niko nije isao kod Sofije da kaze utiske?!
Marija 065490001 javi joj se sinoc sam bio kod nje
u zenama trazim da je ljepa naravno ali i da je jebozovna da prodje kroz mene ofanziva odozdo prma gore. Da zahvalim Allahu sto sam musko. Jedina koja je sve to je ova Angelica Bella.
Bravo retardu zaostali kako si opasan lajavko mali anonimni, mora da si produkt incesta dok tako jebeš svoje po kući .
tuzla uvijek imala i imat ce..Tuzla i okolina, jel moguće da nema ništa, žensko do 50 god, imal šta braćo...pišite mi, pozdrav svima...
pisano je vec o tome.. malo prelistajte.. laznjakI mene zanima...
U kom gradu su ti hoteli.Pozdrav, je l bio neko skoro u Andiamu ili Wllcumu, kakvo je stanje? Mene konkretno intrresuje moze li se soba iznajmiti u sklopu hotela i onda pozvati djevojku da dodje??? Vidim da oba kluba na stranicama prikazuju koje djevojke trenutno rade, pa msm da to ne bi trebao biti problem.. dakle budes u sobi, kazes koju trebu hoces i ona dodje, imate li iskustva? Hvala unaprijed
Moze brNeznam sto toliko ocrnjujete Snjezanu iz BL. bio sam 5-6 puta kod nje i usluga je bila i vise nego dobra. Trenutno neidem kod nje jer se ne uklapam u cijenu, ko ima lovu nece se pokajati.
PisiImal neko za razmjenu doboj teslic prnjavor tesanj itd
Imas br od jacePozz drug ima u jelahu jaca i u tesnju ona plava mozda vec znas za njih imas li ti sta za doboj i okolinu
Moze kontaktSelma iz Srebrenika je top picka 32god ima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|