Leonardoliam
Well-known member
Ako neko zna nesto o djevojci koja je kod Perle u Lukavici neka mi se javi u pp, da razmjenimo informacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj i meniAko neko zna nesto o djevojci koja je kod Perle u Lukavici neka mi se javi u pp, da razmjenimo informacije
057 32 61 00 eto ti jedna u SarajevuImali nešto hitno za večeras sam sam u vikendici
Dame javite se večeras nećete požaliti
Ma haj vazno da je tebi bilo fino500, lažove, 500 eura sam dao Crystal da izađe na piće samnom
Eno sam ti dao broj, zovi, cura od 25 godinaTRAZIM DAME STARIJE PUNIJE MLADJE SEKSI DAME DA MI POPUSE BILO GDJE U PARKU AUTU ŠUMI ITD 100 KM HITNO
A braleeeeTRAZIM DAME STARIJE PUNIJE MLADJE SEKSI DAME DA MI POPUSE BILO GDJE U PARKU AUTU ŠUMI ITD 100 KM HITNO
Druze bez ljutnje ali jesi ti retardiran?Crystal moze broj tvoj
Sta to znaci jel dobra treba ta sto je retardiranaDruze bez ljutnje ali jesi ti retardiran?
dacu ti ja broj od ciganke u pp dobra je .Sta to znaci jel dobra treba ta sto je retardirana
Pošalji imali viberdacu ti ja broj od ciganke u pp dobra je .
poslacemo ti i kredita ako ne bude imalaPošalji imali viber
poslacemo ti i kredita ako ne bude
Imas još neki brojevadacu ti ja broj od ciganke u pp dobra je .
Jesam, 2-3 mjeseca, bilo je zanimljivoBraća da li biste bili u vezi sa prostitutkom?
Sa mnom Naprimjer
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|