crystallover
New member
Ovdje da ti broj napisem?Imam 6 poruka od 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje da ti broj napisem?Imam 6 poruka od 11
A gđe još jbt?Ovdje da ti broj napisem?
PošaljiMoze li u PP?
Ne da mi da ti posaljem, jel se ti meni mozes javit da ti posaljemPošalji
NećuNe da mi da ti posaljem, jel se ti meni mozes javit da ti posaljem
Bloookiran siiiiiiiouaoaNe da mi da ti posaljem, jel se ti meni mozes javit da ti posaljem
Mazlumče ne zna googlati tj ne zna na engleskomImate broj na ege od crystal i seljak dodje ovdje pita za broj pa jbmti mrtve ti tako glup hoces picku?
Okreni se i idiKad sam kog ege ona agencija upropastila cijelu ponudu,na slici jedna kada posaljes poruku druga se javi plus nakaradne cijene.
Ti si svršavao pišući ovaj post, ili si taman bio usred moždanog udara?Bloookiran siiiiiiiouaoa
E moj ljubitelju Kristalke, trebao si se nazvati tim nickom nakon susreta s njom, a ne prije. Jer, po svemu sudeći, izgleda da ćeš ostati suhoga kurca na krajuNe da mi da ti posaljem, jel se ti meni mozes javit da ti posaljem
Ili neke ciganke hajahhahahahahahMože li br od Crystal?
Ne, već mu se mora crtati zašto mu poruke ne prolazeTi si svršavao pišući ovaj post, ili si taman bio usred moždanog udara?![]()
500 eura sam joj dao bolan bolanImate temu Cristal pa tamo epove i bajke pisite , ovdje djelite licna iskustva i komentariste.Nema smisla najaktivniji clan ovog pdfa je upravo ta Kristal i ovaj Mostarac sto sokice placa 200eura.Neka se dopisuju licno i razmjenjuju intelekt.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|