BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

80 e 15min
100 e pola sata
Al isplati se svake marke vjeruj mi
Al 15 minuta 160KM pa yebem joj majku jeftinije ubistvo platiti u Brazilu nego guziti nju.Ko jos nudi 15minuta? Sta mozes za 15 minuta.Nasmijete se , malo okolisate , svucete se , onda ona uzme malo telefon , malo okolisanje , izvadis ga mlohav , malo ga provalja po ustima , utegne se , metnes ga 3-4x i alarm zazvoni.

Al 15 minuta 160KM pa yebem joj majku jeftinije ubistvo platiti u Brazilu nego guziti nju.Ko jos nudi 15minuta? Sta mozes za 15 minuta.Nasmijete se , malo okolisate , svucete se , onda ona uzme malo telefon , malo okolisanje , izvadis ga mlohav , malo ga provalja po ustima , utegne se , metnes ga 3-4x i alarm zazvoni.
pa taman, to ti je 4+1 gratis, ako ides na broj u koliko si ih metnuo svaki je euro bitan.

Pa ti onda nemoj ni ići,al onakva ženska vrijedi svake marke,nije opanak pa da se daje za 50 maraka

Vozdra raja! Interesuje me samo info u vezi ove Kim sa COL, bio sam sa njom 2x, sve ok, rekla je da joj je ugodno, da se zove Sonja, da je iz Lukavice, da radi sa starom masaze. Nikakvih problema, ali onda je isparila, ne radi wazzup, neaktivan broj. Zna li iko ista ko je, sta je, da se nije udala i nasla frajera, nemam logicno objasnjenje? Inace nije losa, crnka, velike sise

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh