dosta deblja nego na slikama, akcija ok, nudi piće i komunikativna, sad je skuplja nego prije, ne vrijedi ako ganjas top izgledNarode jel bio iko kod Victorie sa EGE u SA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosta deblja nego na slikama, akcija ok, nudi piće i komunikativna, sad je skuplja nego prije, ne vrijedi ako ganjas top izgledNarode jel bio iko kod Victorie sa EGE u SA?
Treba ići kod najskupljih djevojaka, što im ovaj šljam ne može prići ni na kilometar. Do sada se nikad nisam zajebao kad sam dobro platio. Nema požurivanja, sve profi, higijena, odnos, atmosfera
Jbg vidim pisu da ne vrijedi nijedna 70km hahah nek probaju kod Ilme za te pare hahaaPa naravno da nema za te pare, ono je pičketina extra.
Kažem ne vrijedi nijedna preko 150 eura po satu, radije uplatim za ovo bolesno dijete u Mostaru 30 do 50 marakaJbg vidim pisu da ne vrijedi nijedna 70km hahah nek probaju kod Ilme za te pare hahaa
Salu na stranu dobra riba(sto kazes picketina)
Meni samo jedna vrijedi (koliko god da zatrazi)Kažem ne vrijedi nijedna preko 150 eura po satu, radije uplatim za ovo bolesno dijete u Mostaru 30 do 50 maraka
Ana vranaMeni samo jedna vrijedi (koliko god da zatrazi)
a znas i koja je hahhaah
Jbg steta sto ide iz Bl jer tek sam za vikend tuZato sam i napravio temu za Crystal, da bude preglednije i da je sve na jednom mjestu. A problem na ovom forumu je što se ne brišu glupi komentari. U ovoj temi bi od ovih 1700 stranica trebalo izbrisati jedno 1650, onda bi imalo smisla.
Jel te dirala po ćundariDanas sam bio kod Crystal. Top djevojka. Lijepa, vesela, komunikativna. Izgleda vrhunski (bas kao na slikama i filmovima )
Akcija odlična, za ponoviti. Velika preporuka.
Pa jedino rti možeš platiti da te ne diraJel te dirala po ćundari
Ja stidanPa jedino rti možeš platiti da te ne dira
Pa sad je vikendJbg steta sto ide iz Bl jer tek sam za vikend tu
I mene zanima, ako ima neka neko javi ili broj proslijediImal kakvi dobojki mozel kontakt
Ima jedna dobra domina u Glamoču. Platiš joj 100 km i sadiš krompir za nju cijeli dan. Ako doplatiš 50 km možeš joj i drva iscijepati.Može šta Kakanj, Busovača, Dolac na Lašvi, Kupres, Grahovo, Drvar?
Jebo takvu dominuIma jedna dobra domina u Glamoču. Platiš joj 100 km i sadiš krompir za nju cijeli dan. Ako doplatiš 50 km možeš joj i drva iscijepati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|