someUser1233
Member
To sam bukvalno rekao...Ne , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam bukvalno rekao...Ne , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...
nije do egzotike nego lokalna ponuda malaNe , vec ogromna ponuda a niske cijene..Kod nas ogranicena ponuda, relativno visoke cijene a nasi vole egzotiku...
Nemam ja zivaca ni volje da prilazim i gubim vrijeme sa takvima. Platim, odradim posao i ciao bella.Imaš onih u kafićima i klubovima, koji se jebu za času aperolja
Poznati su vaše djevojke po tome u Rus, zato i dolaze i jebe njih po wc-ima za 2e, pogotovo u B2i
Brate ne igraj se sa Čečenima ni na ovakvom forumu.Ja kad sam kudio da mozes na prste jedne ruke izbrojati kvalitet , neki su me ovdje prozivali.Pa ove ruskinje , ukrainke ti neki njihovi pozivni brojevi prvo traze neke cifre koje bi se JLo postidila da ti ga popusi , drugo dogovoris jednu futu na vrata ti dodje neka hibridna Čečenka.Bolje Brazilke.Gutaju ga sve bez kondoma , cjenkas se kao da si na Kapali Carsiji.
Rezumem.Nemam ja zivaca ni volje da prilazim i gubim vrijeme sa takvima. Platim, odradim posao i ciao bella.
Meni onda nikad nije lakoRezumem.
Nije ni meni lako kad mi se prijebe…
Imaš onih u kafićima i klubovima, koji se jebu za času aperolja
Poznati su vaše djevojke po tome u Rus, zato i dolaze i jebe njih po wc-ima za 2e, pogotovo u B2i
Zar se to i tebi može desitiRezumem.
Bio sam i ja 2 puta vec...odlicna je cura,niska i prelijepo izgleda,vrlo prijatna i pruza oblicne usluge,blowjob je jako dobar i voli malo grublji sex.Bio kod Nataly (Brazilka) sa EGE u BL. Nije ona tetovirana sa slika, ali je to dobro jer je još bolja od nje.. barem meni.
Ko se tebi obratio srdaro popišana ?Ne seri ti ovde debilčina. Ni jedna čečenka nikad neće tebe klošaru doći
Papak smiri seKo se tebi obratio srdaro popišana ?
Ako si se pronašla , idi u Čečeniju neka te jedan lik piša sa tri kurca , jer ti je to egzotika.
Sta se ti javljas klocu mali , naplatila ti sok 200Eura ovdje je hvalis kao da ti je imovinu pripisala.Papak smiri se
X bon a preko glasovne porjke zvuci kao muzko tako da je vjerovatno fejk.https://cityoflove.com/profile/705043/662483 -jel bio neko? Tj jel Fejk?
Nije 200, već 500Sta se ti javljas klocu mali , naplatila ti sok 200Eura ovdje je hvalis kao da ti je imovinu pripisala.
Klosarki smrdljivoj se uopste nisam obratio , diskutujem o ponudi u BiH , dakle nije spomenuta , pisem shodno tebi , razmjenjujemo iskustva , i nadje se smrdara da mene vrijedja nicim izazvano.A ti mali miš sto placas sokice 200 Eura napusis se kurca zajedno sa njom.
Nisam te najbolje shvatio sta zelis reci, ali moja poenta je da ako idem u grad onda idem da popijem i uzivam, ne da ganjam djevojke. Kada idem u prostituciju onda idem u prostituciju.Rezumem.
Vidi kako je se uvreduo luzeruKo se tebi obratio srdaro popišana ?
Ako si se pronašla , idi u Čečeniju neka te jedan lik piša sa tri kurca , jer ti je to egzotika.
Jeste dobra jeBio kod Nataly (Brazilka) sa EGE u BL. Nije ona tetovirana sa slika, ali je to dobro jer je još bolja od nje.. barem meni.
bolje da si napisao: zagrmio a inace samo glup covjek objavljuje i opisuje svoje hvalospjeve.. pametnee boli kurac dal si spavao u moskvi ili nekoj supi u beogradu..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|