BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja kad sam kudio da mozes na prste jedne ruke izbrojati kvalitet , neki su me ovdje prozivali.Pa ove ruskinje , ukrainke ti neki njihovi pozivni brojevi prvo traze neke cifre koje bi se JLo postidila da ti ga popusi , drugo dogovoris jednu futu na vrata ti dodje neka hibridna Čečenka.Bolje Brazilke.Gutaju ga sve bez kondoma , cjenkas se kao da si na Kapali Carsiji.
Brate ne igraj se sa Čečenima ni na ovakvom forumu. 😀

Jes ova domaca ponuda katastrofalna ako uzmemo (ne) kvalitet i cijenu.Ostala mi je crnka valjda cu uskoro otici. Za ovaj biznis ipak ne vrijedi ona kupuj domace.Od strankinja bruna i safira su top modeli uz razumne cijene.A imam osjecaj da ce to dici majmun koji im je makro .

Bio kod Nataly (Brazilka) sa EGE u BL. Nije ona tetovirana sa slika, ali je to dobro jer je još bolja od nje.. barem meni.

Sta se ti javljas klocu mali , naplatila ti sok 200Eura ovdje je hvalis kao da ti je imovinu pripisala.

Klosarki smrdljivoj se uopste nisam obratio , diskutujem o ponudi u BiH , dakle nije spomenuta , pisem shodno tebi , razmjenjujemo iskustva , i nadje se smrdara da mene vrijedja nicim izazvano.A ti mali miš sto placas sokice 200 Eura napusis se kurca zajedno sa njom.

Sta se ti javljas klocu mali , naplatila ti sok 200Eura ovdje je hvalis kao da ti je imovinu pripisala.

Klosarki smrdljivoj se uopste nisam obratio , diskutujem o ponudi u BiH , dakle nije spomenuta , pisem shodno tebi , razmjenjujemo iskustva , i nadje se smrdara da mene vrijedja nicim izazvano.A ti mali miš sto placas sokice 200 Eura napusis se kurca zajedno sa njom.
Nije 200, već 500

Rezumem.
Nije ni meni lako kad mi se prijebe…
Nisam te najbolje shvatio sta zelis reci, ali moja poenta je da ako idem u grad onda idem da popijem i uzivam, ne da ganjam djevojke. Kada idem u prostituciju onda idem u prostituciju.

Da ne bude zabune, ja bih te prvi nazvao kada si napisala da si u BL, ali sam prikovan za krevet vec par dana zbog prehlade.

bolje da si napisao: zagrmio :) a inace samo glup covjek objavljuje i opisuje svoje hvalospjeve.. pametnee boli kurac dal si spavao u moskvi ili nekoj supi u beogradu..

Dobro sto si pametan al sto si ljubomoran?
Sta je lose u tome sto sam napisao hotel?
I nije bila samo Moskva , jebavao sam u najmanje 20 beogradskih hotela.
Moze mi se..sam zaradio ;)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh