Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko kaze da ne boravi u doboju,Jesi bio, jesi jos s kojomja cryatal nigdje ne pljujem samo kazem na forumu nije ona… a ni u velegradu doboju
![]()
Jesi bio, jesi jos s kojomja cryatal nigdje ne pljujem samo kazem na forumu nije ona… a ni u velegradu doboju
![]()
Hahaha zamisli tih debila (goluma) hahahahMa pljuju hudnici koji sigurno lice na goluma iz gospodara prstenova..javljaju se i traze da im daju neke popuste ..htjeli bi za 50-60km da im govno sisaju..Crnku koliko god pljuvali meni je sve draza a u zoru opet budi me svud po telu miris njen..
Ova je bila vec na oglasima pod imenom "Ella" ako se ne varam. Neko je vec i prije pisao da je odlican oral.Djevojka sa zanosnim oblinama | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Imam 20 godina, veliku guzu i dugu crnu kosu ako zelis da probas moje duboko grlo i iskusis najbolje pusenje javi mi se na whatsap broj +38766422745 Cekam te vrelija nego ikad :) NE TRAZIM X BONOVE. BANJA LUKA | Seksi Adresarseksi-adresar.co
Ko voli baš (pre)debele i dobar oral preporuka za ovu djevojku. Uredna, neće izraditi, ali je zatrpavaju porukama pa ako ne odgovori zovite. Trenutno je u BL
Ne znam da li je ista osoba u pitanju, ja sam mislio da je Ela neka druga debeljuca, a možda je i ista ko će ih znati. Oral čista desetkaOva je bila vec na oglasima pod imenom "Ella" ako se ne varam. Neko je vec i prije pisao da je odlican oral.
Tvoja prva poruka:Ima li neko iskustva sa grovi gelom za povecavanje penisa i produžavanje odnosa,čitao sam par recenzija nisu lose a ima li neko iskustva iz prve ruke ?
Moze kontakt od njeSolidna, pusenje sa kondomom, ne da nista osim klasike...
Slikala je tablu jer je putovala tuda vjerovatno prema Srbiji, jer je ruskim državljanima onemogućen ulazak u EU bez viza i odobrenja, pa ne može na autoput kroz Hrvatsku. A drugo, postavljala slike za novu godinu sa sve datumom i infom...Sad će neko reći to je AIPa ko kaže da je u Doboju? To što je slikala tablu u prolazu nije rekla da je tamo. A postavila je ovdje i svoju sliku sa svog profila za NG.
Ona je na forumu, sreli smo se u Mostaru a ti vjeruj ili ne tvoj problemJesi bio, jesi jos s kojomja cryatal nigdje ne pljujem samo kazem na forumu nije ona… a ni u velegradu doboju
![]()
Imas na CityofloveMoze kontakt od nje
Imam ja provjereni način povećavanja penisaIma li neko iskustva sa grovi gelom za povecavanje penisa i produžavanje odnosa,čitao sam par recenzija nisu lose a ima li neko iskustva iz prve ruke ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|