Ma da mi smo ekonomska sila zato su nam i cijene jake hhahahaMa gdje je slaba ekonomija a puno kurvi odmah i cijena bolja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da mi smo ekonomska sila zato su nam i cijene jake hhahahaMa gdje je slaba ekonomija a puno kurvi odmah i cijena bolja
U nas je malo kurvi tamo je puunoMa da mi smo ekonomska sila zato su nam i cijene jake hhahaha
Da nije malo u BG otisla hahahaNe radi hoda sa drugaricom po srbiji vjerovatno hoce da prosiri djelatnost na druge zemlje
Ima i kod nas vjerovatno podjednako, samo što velika većina ovdje ide na preporuku i preko klubova i makroa. Kod nas ima mnogo više stida i straha nego u drugim evropskim zemljama, zato ih je malo na oglasima.U nas je malo kurvi tamo je puuno
salji i meniMožda broj od te starice
slaji broj milfareIma li netko broj od ove milfare?
Ne znam ali cijene su iskreno katastrofa,usluga 0 bodova,a o cistoci i urednosti da ne pricam,ili su narkomanke ili alkoholicarke,ja na normalnu djevojku jos nisam naisao,evo ako neko ima iskrenu preporuku za djevojku volio bi da mi kaze?!Ovako na prvu laznjak, a i cijena katastrofa. Mater joj jebem u usta zvaljava 200 puta
ima ih 6-7 na toj lokacijiCao, jel ima koja milf Bosasni samac, orasije? Ta okolica hitno
Mozeli drug kontakt od te lokacije provjerene hvala unapredima ih 6-7 na toj lokaciji
Sad je nemoguće do Ilme doci msm da je u ozbiljnoj vezi.Neko bio s Ilmom u zadnje vrijeme?
Ko je taPitanje... Je li iko bio kod Lorene iz Bugojna
Kakva je starka ?Moze kontakt ako neko ima i od one crvenokose starke stoperke iz doboja
Nema na oglasima al radi za novac možd neko zna il bioKo je ta
Imam al u ŽepcuIma li ko brojeve starki Sarajevo i okolina? U razmjenu neki brojevi
Meni adelisa rece da je u Hrasnom, jos spuca cijenu 150km. Drska, nije kao prijeZna li neko zasto se ova Adelisa sa kosevskog brda ne javlja neki dan sam je zvao 10 puta zvoni a ne javlja se... Ako neko ima neki broj provjerene mladje cure da posalje u poruke za vcrs ozbiljna sam musterija
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|