BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Moz
Ništa posebno, možeš u džep da je staviš, uživo baš tanka, puši katastrofa loše, a skupa je, Aurora je za nju klasa, malo punija, tu oko 40 god ali je profi, radi sve, 150 km a radi i anal uz doplatu, stalne mušterije bez kondoma odrađuje. Sa ovom iz bg sam dogovarao ali nisam uspio, strašno neljubazna bila. Ranije je radila jedna iz novog grada, ali se povukla, dobila dijete, sad radi kao profesorica, povremeno se oglašavala i imala uzak krug klijenata, bila baš prijatna i opuštena, pojavi se po koja povremeno, ali ne na duže staze, sad je samo Mila ostala aktivna, nakon ovih hapšenja ni jedna se više ne oglašava
Mozel broj

opet napadaju djevojke i to izgleda isti momci i u sarajevu i u banja luci, desilo se nekoliko puta u zadnjih 7 dana , 2 momka rade dodju s elektrosokerom cak i klijente opljackaju, a sve do jednom dok ne nalete na mene il na neku drugu budalu al polako naci ce se , jebeni idioti

Da li se iko sjeca, trazim odavno kontakt jedne djevojke koja je radila u banjaluci bila na starcevici pa kasnije presla u Mostar. imala je dijete, opustena prica sa njom, nista ne taji. nije narocito lijepa ali si mogao sa njom bukvalno SVE, bez kondoma, nije zarazna, lize supak jos sama trazi, pricala iz privatnog zivota kako je neki inspektor jebavao po zatvoru vodo je na teren i jebavao. neko kratko je imala ime stvarno cak i dala fejsbuk, nije fizicki nesto ali energija i sta sve daje, bila povoljna. ja kod nje ostao pola sata duze ona nista kao sve okej ssamo nek sam uzivao

Da li se iko sjeca, trazim odavno kontakt jedne djevojke koja je radila u banjaluci bila na starcevici pa kasnije presla u Mostar. imala je dijete, opustena prica sa njom, nista ne taji. nije narocito lijepa ali si mogao sa njom bukvalno SVE, bez kondoma, nije zarazna, lize supak jos sama trazi, pricala iz privatnog zivota kako je neki inspektor jebavao po zatvoru vodo je na teren i jebavao. neko kratko je imala ime stvarno cak i dala fejsbuk, nije fizicki nesto ali energija i sta sve daje, bila povoljna. ja kod nje ostao pola sata duze ona nista kao sve okej ssamo nek sam uzivao
Riči da nije?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh