Tako jeOvdje samo traze kontakte niko nece da ponudi neki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako jeOvdje samo traze kontakte niko nece da ponudi neki
Mozel brojNišta posebno, možeš u džep da je staviš, uživo baš tanka, puši katastrofa loše, a skupa je, Aurora je za nju klasa, malo punija, tu oko 40 god ali je profi, radi sve, 150 km a radi i anal uz doplatu, stalne mušterije bez kondoma odrađuje. Sa ovom iz bg sam dogovarao ali nisam uspio, strašno neljubazna bila. Ranije je radila jedna iz novog grada, ali se povukla, dobila dijete, sad radi kao profesorica, povremeno se oglašavala i imala uzak krug klijenata, bila baš prijatna i opuštena, pojavi se po koja povremeno, ali ne na duže staze, sad je samo Mila ostala aktivna, nakon ovih hapšenja ni jedna se više ne oglašava
PpIma li neko od crystal kontakt, kako doci do nje
Ne mislim da je, blokiran si kao i jaJeli netko zna jeli Lidija iz Mostara promjenila broj? Ako neko ima nek posalje. Unaprjed havla
Jesam.Jesi u Mostaru?
Ti stanuješ preko puta Merkatora a iza male pošteJesam.
Lik je slagao za 2 sto je stavio ko ce mu vjerovati i za tu iz BrckogPozdrav jel ona Nina iz Brckog radi sta je GunnerM napisao
To ona sa kitom?Ide li iko kod ove iz zagreba sto je na stupu marija
ona je kit *NEMOJ DA SE KO UVRIJEDI*To ona sa kitom?
Jesi bio?ona je kit *NEMOJ DA SE KO UVRIJEDI*
Jesi bio?
Riči da nije?Da li se iko sjeca, trazim odavno kontakt jedne djevojke koja je radila u banjaluci bila na starcevici pa kasnije presla u Mostar. imala je dijete, opustena prica sa njom, nista ne taji. nije narocito lijepa ali si mogao sa njom bukvalno SVE, bez kondoma, nije zarazna, lize supak jos sama trazi, pricala iz privatnog zivota kako je neki inspektor jebavao po zatvoru vodo je na teren i jebavao. neko kratko je imala ime stvarno cak i dala fejsbuk, nije fizicki nesto ali energija i sta sve daje, bila povoljna. ja kod nje ostao pola sata duze ona nista kao sve okej ssamo nek sam uzivao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|