MarcosAlonso
New member
Jel zna neko imali neka nova maserka u zaliku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da Ninu ona staraJel zna neko imali neka nova maserka u zaliku
Kako nisi kad si u Saudijskoj Arabiji?Nisam na poslu
Nisam u Saudiji.Kako nisi kad si u Saudijskoj Arabiji?
Da ne bude zabune hvala curama poput tebe (ako si ti to ali nemamo dokaze) sto postoje da se ne zajebavamo sa ovim domaćim fenserkama. Ja sam lično bio kod Crystal u BL i ovaj način konverzacije njoj ne priliči.Ja sam konverzaciju imao sa cool djevojkom. E sad ja ako griješim ok ali Crys piše sasvim drugačije.
Au jadnika kako mi ga je zaoNisam u Saudiji.
Ja sam u Beodradu sa dečkom
Nisam sigurno da sam napisala nešto da nije finoMeni zvuci kao isfrustrirano zensko a ne musko. Nacin pisanja nije kao kod muska. Bilo bi super da je osoba koja se predstavlja, ali ne vjerujem da ce otkloniti tu sumnju. Ako trazi prave musterije, onda treba drugacije da se ponasa. Ja sam zainteresovan, ali ne volim kad je situacija nejasna. Do nje je, siguran sam da ovdje ima dosta pravih musterija koje ne pisu gluposti nego citaju.
Koga tačno od njih?Au jadnika kako mi ga je zao
Hahahaha jesi se nalozila psihicki najjaca si odmah ides na te low kicks a svakako ti je zao sto nisi talentovana ni za sta vec samo rigidongi heheNije ti lako. Pa zapali jednu. Pitaj mamu da te skuva kafu. Izdrkaj ga I biće bolje
Pa jel skuvala ili nije? To me zanimaHahahaha jesi se nalozila psihicki najjaca si odmah ides na te low kicks a svakako ti je zao sto nisi talentovana ni za sta vec samo rigidongi hehe
Pa kako sad Bg kad si na Ege u Saudiji? Hajde ma watcap da riješimo ovu misteriju i da zaključimo da li si stvarno tiNisam u Saudiji.
Ja sam u Beodradu sa dečkom
Ajde. I ja ću jebati agenciju koja piše da sam u Saudiji.Pa kako sad Bg kad si na Ege u Saudiji? Hajde ma watcap da riješimo ovu misteriju i da zaključimo da li si stvarno ti...evo ako ti meni potvrdiš da si ti ja ću ovde odmah napisati i demantovati sve koji sumnjaju pa i sebe samog. Jel može?
Jbg ljudi moram mnoge razočarati a i ja na kraju sam sumnjao ali jeste Crystal hahahahahaha tako da nije kuronja već ipak mačka i to mnogo dobra.Prijavila sam
Moj br se zavrsava sa 40-34
I takodje insta crystal__richi
Ako nije kuronja..onda zasluzuje da se tretira kao kurvaDa, nije kuronja. I ja sam se uvjerio. Tretirajte je kako zasluzuje, ne budite debili.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|