Iz kog je grada CrystalCrystal odblokiraj mi broj
Ma Ako si u bloku, verovatno ima razloga
Trazio si popust ili još nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz kog je grada CrystalCrystal odblokiraj mi broj
Jok juče dogovorili pa me zvali na posaoCrystal odblokiraj mi broj
Dođi u Mostar da vidiš ljepoteOK neću
Brate čitala Sam šta si tu pisao o mn. Bezobrazluk i ponašenje 0.Dođi u Mostar da vidiš ljepote
Daj brJok juče dogovorili pa me zvali na posao
Pišem ti pp
To ti neka zvijezda šta li?Brate čitala Sam šta si tu pisao o mn. Bezobrazluk i ponašenje 0.
Ako nemas ga prema sb, imaj bar minimum prema tudjih ljudi.
Ko je toJel se vratila ona Lamija u posao? Eno i silikone ugradila jos da smrsa 15tak kg top bi bila
Dobro večer,Majo,ovo nije odgovor na moje pitanje,ali nema veze.Ne poznajem te i nisam koristio tvoje usluge.Ne želim polemizirajuci sa tobom da ti radim reklamu,činjenica je da su slike sa oglasa iz Bl i iz jednog mjesta iz Srbije iste.Koga god bude zanimalo mogu potkrijepiti svoju tvrdnju,ugodnu večer Ti zelimNemam apsolutno objasnjrnjr niti me zanima. Imate iznad u temi iskustva ljudi Koji su bili samnom, a to sto je nekome dosadno pa stavlja moje slike za druge gradove apsolutno me ne zanima.
U BANJA LUCI SAM DO SREDE
MAJA 065811640
Lamija L.Ko je to
Korisnik: | Natasapatili |
ID oglasa: | 207496 |
Oglas predan: | 25.11.2023 |
Broj prikazivanja: | 268 |
Regija: | Bosna i Hercegovina - Republika Srpska |
Imam: | 22 godina |
Kontakt?Lamija L.
A od srede u kom gradu u Srb?Nemam apsolutno objasnjrnjr niti me zanima. Imate iznad u temi iskustva ljudi Koji su bili samnom, a to sto je nekome dosadno pa stavlja moje slike za druge gradove apsolutno me ne zanima.
U BANJA LUCI SAM DO SREDE
MAJA 065811640
u Ovci ili možda BorčiA od srede u kom gradu u Srb?
Lamija je pičoka i poJel se vratila ona Lamija u posao? Eno i silikone ugradila jos da smrsa 15tak kg top bi bila
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|