Mostarac_Infinity
Well-known member
U koji grad?Vratile se ukrainke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U koji grad?Vratile se ukrainke
Imam ja ako imas sta za ponuditIma li nerko kontakt broj od dotične Nine iz Zalika?
Ja neznam sto se vi prepucavate s s ovim kladionicarima. Normalno ko podrzava X bon je propali kladionicar, "crkotina"", koja proba ubjedit sve da njemu ili nekom istrosenom kladioniracu , uplate za neki bon. Pa pas Vam majku jeba ako Vas ovakve budele, uzimaju kao brave. Ko oni nesto novo znaju, te ti si novi, pa da ti vjerujem, uplati prvi put X bon, da ti mogu vjerovat. Svaka vasa uplata je jedina dobit za smrdljive kladnivicare, koji s mamje pameti ....jebu Vas um...za pametne dosta.druze debil je to.. slinavac..
Makar od Nine mozes nac broj bez razmjene.Imam ja ako imas sta za ponudit
Moze broj od SvjetlaneProvjerena evo ti profill Zunic Svjetlana Doboj vozi hitnu dolazi na adresu imas li ti sta dobro
e jarane takve su najgore imas br pa se uvjeri imas li ti kakvih da mi preporucis
gdje ti vidis prepucavanje.. a da treba pustit da uplacuju ovi sto pitaju dal je prevara - treba, dzaba se pise stalno da je sve to prevara i navlakusa samo sa razlicitim izgovorima.. al majmuni retardirani se valjda nadaju..Ja neznam sto se vi prepucavate s s ovim kladionicarima. Normalno ko podrzava X bon je propali kladionicar, "crkotina"", koja proba ubjedit sve da njemu ili nekom istrosenom kladioniracu , uplate za neki bon. Pa pas Vam majku jeba ako Vas ovakve budele, uzimaju kao brave. Ko oni nesto novo znaju, te ti si novi, pa da ti vjerujem, uplati prvi put X bon, da ti mogu vjerovat. Svaka vasa uplata je jedina dobit za smrdljive kladnivicare, koji s mamje pameti ....jebu Vas um...za pametne dosta.
A jedino da ti pivu platim u gradu jer sve sto imam ti znaš već poodavno, Ena A. , Lidija i dotična maserka kod tržnice , ako ti ista od tog znaci samo reci…Imam ja ako imas sta za ponudit
nazoves hitnu i oni ti je posalju na adresu, bgte pa covjek opisao proceduru a ti trazis broj.. ccccMoze broj od Svjetlane
A jedino da ti pivu platim u gradu jer sve sto imam ti znaš već poodavno, Ena A. , Lidija i dotična maserka kod tržnice , ako ti ista od tog znaci samo reci…
Broj od Ene???A jedino da ti pivu platim u gradu jer sve sto imam ti znaš već poodavno, Ena A. , Lidija i dotična maserka kod tržnice , ako ti ista od tog znaci samo reci…
Prvo ako prijavis policiji da si uplatio xbon sa razlogom za prostituciju prvi ti dobijas kaznu jer je prostitucija zakonom zabranjena zato ovi uzimaju pare na budalama koje uplate xbonPrevare sa xbonom prijavite policiji , kontakt podrska xbon ce vam dati podatke gdje je uplacen.. tamo gdje je uplacen postoji email , broj telefona,ime i prezime i verifikovano je slikom licne karte ! Policija i pozatvarati te lopovcice kad njemu / njoj nakace i sto jest i nije ima da si jebe mater kad ga zatvore 6mj do 1god.
Prvo ako prijavis policiji da si uplatio xbon sa razlogom za prostituciju prvi ti dobijas kaznu jer je prostitucija zakonom zabranjena zato ovi uzimaju pare na budalama koje uplate xbonPrevare sa xbonom prijavite policiji , kontakt podrska xbon ce vam dati podatke gdje je uplacen.. tamo gdje je uplacen postoji email , broj telefona,ime i prezime i verifikovano je slikom licne karte ! Policija i pozatvarati te lopovcice kad njemu / njoj nakace i sto jest i nije ima da si jebe mater kad ga zatvore 6mj do 1god.
Ide, al ne prima nove, tako mi na tel rece neki danSta je s Almom Morino iz Mostara
Ide li itko kod nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|