Lidija Sarajevo, Independent | City of Love
Pozivam gospodu na ljepo druzenje WhatsApp 061 921 049
Je li neko bio? 150 eur/h a vidim da je nova?
Ima li neko iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ali joj je oglas nestao tako da nista sada.
Pa podijeli broj sa ekipom...Imam br u BL 200KM 1h
Moze li brojIde, al ne prima nove, tako mi na tel rece neki dan
Ja nisam ali vidim da je u Albaniji....da li je mozda sada u Sa?Durrës, Independent | City of Love
Hello loves my name is Priscila I have 27 old I'm Brazilian, I was born in Rio de Janeiro, I have a very nice and well cared for body,my butt is very big, I'm very hot in bed..cityoflove.com
Je li iko kontaktirao
Šta bi sa ukrainkama?Ja nisam ali vidim da je u Albaniji....da li je mozda sada u Sa?
Ova sa kojom sa dogovarao i susreo se, sve ok ispostuje.Šta bi sa ukrainkama?
Ma brazilke su cudne skroz,ja iskreno nebi sa njima isao vise kod njihU BL je bila Maya. Ja sa njom ili pimpom dogovorio termin u 17h prije par dana, kada sam zatražio adresu gdje da dođem - nema odgovora! Opet slao poruku da potvrdim sastanak poruka, pročitano al nema odgovora. Sumnjivo skroz...
Kontam u Mostaru...Ova sa kojom sa dogovarao i susreo se, sve ok ispostuje.
Na otoci je i moze se naci br na EGE.
E ma iskoči na Banjaluka CoL, sad piše Albanija, ko će znat šta jeJa nisam ali vidim da je u Albaniji....da li je mozda sada u Sa?
Moze li kontaktMoze kontakt drug
Broj? Cijena? I ima li slika? Da vidimo kako izgledajuTrebinjke,smjestaj,usluga vrlodobre.....sada u Sarajevu
Išao ja, makro me dočekao na vratima, tražio odmah pare i ostavio me da čekam pred vratima 15 minuta dok neki lik nije završio posla unutra. Sasro sam živ, posto sam dao pare morao sam sačekat da vidim šta će bit. Loše se jebe , makro u dnevnoj sjedi i čeka da mi izadjemo iz sobe. Nikad više u životu kod brazilki kročit neću.E ma iskoči na Banjaluka CoL, sad piše Albanija, ko će znat šta je
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|