Natalia ti li si
To je lidijaJesam ja, vrhunska usluga ali mal je cijena paprena jedino to ako ti ne smeta 200 eura 1h ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Natalia ti li si
To je lidijaJesam ja, vrhunska usluga ali mal je cijena paprena jedino to ako ti ne smeta 200 eura 1h ?
Od dosadasnje zarade. Uspjesno stedila...Da cuo sam, al od čega živi
Slažem seSve mogu razumjeti, ali pusenje preko gume to necu nikada, ljepsi je osjecaj ga drkat svojim rukama nego pusenje preko gume.
E moj druze ko ce u bl dogovarati, kad u bl nema milijarderaJel iko pokusao dogovoriti sa Lisom iz BL?
Ovu Iranku u SA? Ja mislio fake profil? Koliko traži za druženje?Toplo preporučujem Zeynu sa EGE.
Sve za 10
Je li ona sto hoda u sorcu i grudnjakuDanas vidjeo tetoviranu u Mostaru, bila nekih 50 m ispred mene, jel je ko guzio
Krava ti mama pickopacenikuNe seri kravo
To je druga prica ne pricam o tome, ali ako je sve ful, ne razumem sta jedu govna oviI dođeš joj na gajbu nema ni gel da se istuširaš, peškir sedam ljudi koristilo prije tebe, gajba teški odron, usluga sistem "jebala bi se da joj ne uđe" za 150 eura minimalno...To ako je neka napumpala sise i usne nije bitno koliko je bitna usluga koju pruža. E to se, vidiš, cijeni i gleda
Pa zato i jebete fazon usmrdele romkinje sa 2 zuba u glavi, za bolje i niste jer da vas istreses naopacke nemate vise od 20km a ovde mi glumite jebacema sta kazess, 50e.. probaj ti d apotrosis 50e za kupke i sminke itd.. ne jedi govna.. a to sto je nekima skupo a nekima ne je normalna pojava, nisu svi istog dzepa.. zato ima cura i za 50 KM a i za 300KM.. robe za svaciji dzep..
Nek ti ga popusi mama , za vise od toga i nemas vidi seAj pusi racku, nesprema se samo za mene
Nije Iranka, Turkinja je. Do ponedjeljka je u BiH. 150 euraOvu Iranku u SA? Ja mislio fake profil? Koliko traži za druženje?
.l.Nek ti ga popusi mama , za vise od toga i nemas vidi se
Nedamo ti više od 50 maraka fuxo umišljenaKrava ti mama pickopaceniku
DaaaJe li ona sto hoda u sorcu i grudnjaku
Tel: 064/677-677
|
|
|
|