Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas ih na olxPozdrav svima. Ima li neko kontakt ili preporuku za erotsku masažu Sarajevo osim Marine ? Hvala.
Ne odgovara na poruke izgleda nije aktivna...Kakva su vam iskustva sa njom?
Pogledajte prilog 7767
Imas ih na olxPozdrav svima. Ima li neko kontakt ili preporuku za erotsku masažu Sarajevo osim Marine ? Hvala.
Kako meni odg stalno? Al ja neidem u SarajevoNe odgovara na poruke izgleda nije aktivna...
Hvala na recenziji!Braćo napaćena evo mojih iskustava u ovom sportu:
1. Plavuša sa milion profila (Sanja, Vanja, Azra, Elma...pravo ima Elma Karić), nije ta sa slika, malo deblja, ne puno, sise dobre prirodne, onako, ok je cura, higijena dobra, akcija prosjek, nije komplikovana za dogovor.
2. Crnka i drugarica, lijepe cure, crne obje, lako se dogovoriti, trojka nije kao sa filmova ali za 300KM ne očekujte čuda. Crnka malo punija, drugarica malo mršavija, neće izraditi.
3. Marina masaža, higijena i usluga ok, uz masažu može malo da se miluje po sisama ili guzovima i ništa više od toga, lijepo odradi masažu i završnicu, lako se dogovoriti, samo budite kulturni.
4. Neka July Brazilka, bila u Sarajevu početkom godine i ne vidim da je ponovo dolazila. Najvatrenija od svih, dočeka te sa osmijehom i što zatražiš to i radi, najbolje iskustvo.
5. Mini iz Lukavice, dogovorili termin, nije se javila
6. Aurora-Ivana BL, javila uslove i slobodan termin, posle se nije javila kada sam pitao za detalje.
Računaju li se debele?pozz ekipa
moze li tko pomoci...
trazim dame sa ogromnim sisama.... broj 7 i vece.......
sve se racuna ako su sise ogromne...Računaju li se debele?
ias li nesto ili neki oglas ili kotaktRačunaju li se debele?
Kako meni odg stalno? Al ja neidem u SarajevoNe odgovara na poruke izgleda nije aktivna...
Ima jedna u Mostaru, al je cudnasve se racuna ako su sise ogromne...
Radi li Sonja erotske uopste ima li neko potvrdu da je dobio erotsku od nje?
Ima u mene krava zove se Simentalka moras doc u Kalesijupozz ekipa
moze li tko pomoci...
trazim dame sa ogromnim sisama.... broj 7 i vece.......
hahahahaIma u mene krava zove se Simentalka moras doc u Kalesiju
ima li kontakt slika ista?Imas ih na olx
Kako meni odg stalno? Al ja neidem u Sarajevo
Ima jedna u Mostaru, al je cudna
ELLAiskustva?
PpI ovo bi moglo biti nešto? Zna li iko?
Pogledajte prilog 7766
Pa gdje ides ako ne u SA, jel ona dolazi u Mostar ili ?Imas ih na olx
Kako meni odg stalno? Al ja neidem u Sarajevo
Ima jedna u Mostaru, al je cudna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|