BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Braćo napaćena evo mojih iskustava u ovom sportu:
1. Plavuša sa milion profila (Sanja, Vanja, Azra, Elma...pravo ima Elma Karić), nije ta sa slika, malo deblja, ne puno, sise dobre prirodne, onako, ok je cura, higijena dobra, akcija prosjek, nije komplikovana za dogovor.
2. Crnka i drugarica, lijepe cure, crne obje, lako se dogovoriti, trojka nije kao sa filmova ali za 300KM ne očekujte čuda. Crnka malo punija, drugarica malo mršavija, neće izraditi.
3. Marina masaža, higijena i usluga ok, uz masažu može malo da se miluje po sisama ili guzovima i ništa više od toga, lijepo odradi masažu i završnicu, lako se dogovoriti, samo budite kulturni.
4. Neka July Brazilka, bila u Sarajevu početkom godine i ne vidim da je ponovo dolazila. Najvatrenija od svih, dočeka te sa osmijehom i što zatražiš to i radi, najbolje iskustvo.
5. Mini iz Lukavice, dogovorili termin, nije se javila
6. Aurora-Ivana BL, javila uslove i slobodan termin, posle se nije javila kada sam pitao za detalje.
Crnka na dijeti 😂 će budem prepička hahaha

Kakva hapsenja mogu ove bosanske sirotanke a te brazilke cisto sumnjam da ce neko doc iz Brazila halo znas li ti gdje je to i koliko ona zemalja mora proc do jebene Bosne
najbolje da dolaze iskljucivo i samo u bosnu, mos malo mozak da upotrijebis kad su te strankinje u pitanju.. i njihovi dolasci u bosnu bez obzira iz koje su drzave.. ccc

najbolje da dolaze iskljucivo i samo u bosnu, mos malo mozak da upotrijebis kad su te strankinje u pitanju.. i njihovi dolasci u bosnu bez obzira iz koje su drzave.. ccc
Sta cokces tu ocito si nepismen ajd ove Ukrajinke lik napravi par stranica sa ege i uzima vam x bonove to vam je i ovde napisao i pise sam rezencije kako mu je bilo ha ha

Ima ih koliko hoces , i u izlasku i rade znam kad mi ostali klijenti pricaju, pa pratim situaciju za hapsenja nekidan bilo hahaha 😂
A sta je to tebi smijesno vidis kakvih ti klijenata debila imas jos su ti prijetili policijom kad vise neces sa njima licno ovde na forumu te gdje zivis da imas djete kakvi su ti planovi 50 posto njih zna sve o tebi zato se i ti pazi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh