publicagentBL
Active member
NisamJel ko bio aa brineticom lanom iz bl kakva je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisamJel ko bio aa brineticom lanom iz bl kakva je?
Rade cure 5 dana ko crnciKakav...vikend...koju god pozovem...odgovor uglamnom...isti...na izletu...sam....u planini...kad razmislim...i skijanje se brzo uci....
Pocinje od ponedjeljka, eno je na planini sica se.Neko je pisao pa Ako moze provjerena informacija Dali je Sonja iz Lukavice pocela sa hepy-end masazama? Hvala
Bio sinoc sa Brunom,uze pare odnese u sobu (koja je inace zakljucana)i ostavi ali sam cuo saputanje nekoSa Brunom je njen momak koji joj je pimp. Provjereno
HahahahahahaKakav...vikend...koju god pozovem...odgovor uglamnom...isti...na izletu...sam....u planini...kad razmislim...i skijanje se brzo uci....
Pusti to, nego kako je bilo? Ne znam isplati li se na sat vremena ići…Bio sinoc sa Brunom,uze pare odnese u sobu (koja je inace zakljucana)i ostavi ali sam cuo saputanje neko
Ladno joj momak bude u sobi tu, dok nju jebes
Jebem ti dan,moze u toku jebacine da izleti jos sa njim se tuci,sigurno vise necu ici kod brazilki
Pa sta si mislio da nema makroa i ako pravis problem budes naduhanBio sinoc sa Brunom,uze pare odnese u sobu (koja je inace zakljucana)i ostavi ali sam cuo saputanje neko
Jebem ti dan,moze u toku jebacine da izleti jos sa njim se tuci,sigurno vise necu ici kod brazilki
Znam da ima makroa,ali gdje odma tu u sobiPa sta si mislio da nema makroa i ako pravis problem budes naduhan
Po meni ne lose je,i jos pogotovo kad znas da joj momak u sobi dok ti ovamo jebesPusti to, nego kako je bilo? Ne znam isplati li se na sat vremena ići…
Skoro svaka sa EEG u drugoj sobi ima nekoga radi zaštite. Na Otoci su neki dan silovali i pretukli jednu iz Ukrajine...Bio sinoc sa Brunom,uze pare odnese u sobu (koja je inace zakljucana)i ostavi ali sam cuo saputanje neko
U Mostaru joj se to nebi desilo, u Sarajevu sve stokaSkoro svaka sa EEG u drugoj sobi ima nekoga radi zaštite. Na Otoci su neki dan silovali i pretukli jednu iz Ukrajine...
Znamo koji je danDanas od 16h do 21h (subota)
066 278 871
#crnka
Pa daj hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|