Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta se koji kurac javljas kad sam se osvrnuo na arin postKakva morala o čem ti? Sve mi se čini da si žensko čim reagiraš na ovaj moj komentar
Sve se opereNajgore nekom ko joj postane dečko a ne zna lik čime se bavi, ljubi je strastno a njoj pišaju u usta
lik joj gurao bananu u supak oguljena naravno i onda je kasnije jela tu bananuNa sto si tocno mislio gore radile od pisanja u usta...ne kontam te....sto su te obicne djevojke gore radile...
Koja je tvoja svrha na forumu? Samo pametuješ ko kakva ženetinalik joj gurao bananu u supak oguljena naravno i onda je kasnije jela tu bananu
ako uzimamo da su kurave i drolje ove sto vise njih i da je to lose onda znam djevojku koja je za jednu noc promijenila njih 10 a nije naplacivala i po danu je fina djevojka
tako da ne kontam uopste zasto komentari tipa a sta ce joj reci mahala sta kad sutra bude s deckom i sl ne zna itd
pa s kim bi ste vi gubili nevinost ako nema ovih koje vole biti slobodnije
i sto je najgore skoro svi ravnaju svijet po sebi
vecini muskaraca je oral normalan a u biti neprirodan kao mnogo stvari kojih se grozimo
moja svrha je da ne pricam sa papcima djecijim kao sto si tiKoja je tvoja svrha na forumu? Samo pametuješ ko kakva ženetina
Majmuneee evo ti bananamoja svrha je da ne pricam sa papcima djecijim kao sto si ti
pa pusti starije da pametuju mozda nesto i naucis
Je li neko bio sa Snježom iz Banja Luke... Kaže bilo pola sata ili sat cijena je 200 KM. Zvao sam je i razgovor je okej i slike šalje samo nemam pojma ko joj dijete vodi u igraonicu vikendom ja ili ona.
ostavi je zar ne vidis da ti je neko dao da se igrasMajmuneee evo ti banana
Sta briga. Pisacu ja hocuostavi je zar ne vidis da ti je neko dao da se igras
kasnije ces plakati papcicu
Bice prijava policiji zbog ovog nista bTudje dete kad stavis u krilo...bolje pazis i mazis nego sopstveno...ti sad odluci...kakav dogovor ces postici....il...ako ti se vise isplati...povedi dadilju....
Neka pise govno o djetu. Prijava policiji pitiJe li neko bio sa Snježom iz Banja Luke... Kaže bilo pola sata ili sat cijena je 200 KM. Zvao sam je i razgovor je okej i slike šalje samo nemam pojma ko joj dijete vodi u igraonicu vikendom ja ili ona.
Na kojem jeziku je ovo napisano?Prijava u polici stanici banju luci biti nemoj djete spominjati
Pusti filmove i glasine, jesi li to ti to radio...???, ima svega ali.malo je tko na ovom forumu to radio. Trebas naci bas neku kuju ili narkomanku, koju bi mogao ucjenivat da na to sve pristaje ili bas izbacit neku cifru nekoj, pitane i tad...lik joj gurao bananu u supak oguljena naravno i onda je kasnije jela tu bananu
ako uzimamo da su kurave i drolje ove sto vise njih i da je to lose onda znam djevojku koja je za jednu noc promijenila njih 10 a nije naplacivala i po danu je fina djevojka
tako da ne kontam uopste zasto komentari tipa a sta ce joj reci mahala sta kad sutra bude s deckom i sl ne zna itd
pa s kim bi ste vi gubili nevinost ako nema ovih koje vole biti slobodnije
i sto je najgore skoro svi ravnaju svijet po sebi
vecini muskaraca je oral normalan a u biti neprirodan kao mnogo stvari kojih se grozimo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|