BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ima li neko od vas neki kontakt cure koja je ozb i koja hoce da odg na poruku i da ispostuje termin, Banja Luka-Laktasi-Gradiska-Srbac-Derventa-Prnjavor? Ako ima neko da bi podijelio u pp bio bi zahvalan...

U BL ima itekako

Šta vam čovjek ima pomagati kada se samo sa curama zezate. Dobiju 50 poruka i ne može niti pročitati a i kada odgovori i dogovori 5 puta se tušira jer 5 vas levata se najavi i ne dođete na dogovoreno
a to ti jeedini nisi levat.. otkud znas da se tusira kad se neki 'levat' najavi...

o jebem ti
natjerah se od cetvrtka da iscitam ovu temu
pa jebo te formula 1 koliko ovdje ima bolida
prvo jedno 800 stranica zauzima pitanje imas li broj daj broj i sl
zatim 200 stranica je prica o x bonu
oko 200 stranica je prepirka izmedju forumasa i najvise ane23 a ostalo je uglavnom suplja malo obrazovanja iz spolnih bolesti i imas jednu stranicu recenzija
primjetio sam da su se postovi i forumasi brisali pa je sada situacija otprilike ovako kako sam napisao

prvo da pocnemo sa forumasima
svaki trazi broj iako je mozda 2 posta iznad stavljen broj
druga stvar traze jeftino a hoce pamelu anderson a odmah u drugom postu pisu imas li broj te ciganke

jbt sta vi jebete?
zar ste toliki grobovi i kokuzi da ganjate ciganke i babe nekakve krezave koje stoje pored puta
imam osjecaj da su pola forumasa ovdje neki bubuljicavi srednjoskolci koji nemaju za kifle i samo traze kontakte slike pa da mogu drkati

2 djevojke ostave broj ovdje a ovi i dalje traze broj nekih tamo koje i ne postoje ili koje bi volili da znaju a uopste nisu u ovom poslu

da predjemo na djevojke ili kako ih vi zovete kurve svejedno je

gledam ana se prepire sa likovima kako da radi i sta da radi
jbt meni je tu gluplja ona sto se prepire
svaka od njih ima svoju cijenu koju je postavila i to trebamo postovati a ako se kome ne svidja vrati se onim cigankama i babama

s obzirom sta sve forumasi traze ja da sam ana ja bih stavio cijenu 500 maraka i jos se pitate sto bez kondoma
dok nisam dosao na ovaj forum prije par dana i ja sam se grozio kondoma za pusenje al ako znam da je neki koji je bio kod ciganke juce dodje kod ane danas i ja poslije toga da budem s njom ja bih trazio da mi stavi 3 kondoma za nedajboze

nisam bio ni kod jedne ovdje al cu vjerovatno isprobati anu da vidim kakva je
po recenzijama je pola pola al to uzimam s rezervom jer je svaciji utisak subjektivan

e posto znam da ce biti i negativnih i pozitivnih komentara neka ce ne razmislajmo svi isto i drago mi je da je tako

djevojke koje ovo rade posebno koje su i ovdje prijavljenje ne bih im bio u kozi kad ima likova kao sto je ovdje forumasa

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh