Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomozi ako ima...U BL ima itekako...
Isti broj za Neum i za Zenicu u super oglasima.Na super oglasima ima jedan oglas za neum pa pogledaj
Radim ja
Šta vam čovjek ima pomagati kada se samo sa curama zezate. Dobiju 50 poruka i ne može niti pročitati a i kada odgovori i dogovori 5 puta se tušira jer 5 vas levata se najavi i ne dođete na dogovorenoPomozi ako ima...
Zanimljivo? Idi u cirkus.Daj sta zanimljivo za bl
PpAko ima neko da zna koja Cura radi video pozive neka pošalje broj ..samo bez prevare naravno
Neznam nemam broj samo sam vidio na oglasimaIsti broj za Neum i za Zenicu u super oglasima.
Moraš kao novi član nam se obraćat sa " uvaženi gospodine"Ima li neko od vas neki kontakt cure koja je ozb i koja hoce da odg na poruku i da ispostuje termin, Banja Luka-Laktasi-Gradiska-Srbac-Derventa-Prnjavor? Ako ima neko da bi podijelio u pp bio bi zahvalan...
Ako podijelis koji broj, zvacu te visocanstvom a ne uvazenim gospodinom..Moraš kao novi član nam se obraćat sa " uvaženi gospodine"
a to ti jeedini nisi levat.. otkud znas da se tusira kad se neki 'levat' najavi...U BL ima itekako
Šta vam čovjek ima pomagati kada se samo sa curama zezate. Dobiju 50 poruka i ne može niti pročitati a i kada odgovori i dogovori 5 puta se tušira jer 5 vas levata se najavi i ne dođete na dogovoreno
i guzove moras da rasiriss..Ako podijelis koji broj, zvacu te visocanstvom a ne uvazenim gospodinom..
Ja juce bio i izasao. Rade preko agencije i nije to ta cure uopste!
Malo je 100 eura za 60 danaPozdrav drustvo, nekoliko dana sam u Mostaru pa ako ima kakva dama raspoložena za oral i klasik, bez specijalnih prohtjeva sam, placam do 100e![]()
Za 6danaMalo je 100 eura za 60 dana
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |