Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N1 za ovaj portalIma ti ovaj mostarac infinity sve kontakte , čak u svakom trenutku zna njihove lokacije ,pa ako te zanima s kim Ilma ljetuje u Budvi i gdje se kupa ili u koji klub Anela u Beogradu izlazi njemu se obrati .
Odakle je ona?Bio kod anje,radi sve al sa kondomom 100 e meni je spustila 120km.Odlicne sise ,malo trbuscic ali ljepa guza.Faca jbene napuhane usne,solidna nije ljepotica ali nije ni ruzna.Ko hoce kontakt imam i br i facebok,prvo nek posalje neki provjeren .
Hvala na korisnim informacijama. Vjerovatno ću u Budimpešti potražiti neku jer koliko sam čuo, pičke tamo ima u izobilju. Još kad bih spustio neku top ribu na 50 eura za pola sata, preselio bih se tamo.Vidi, što se tiče cijene uvijek ali baš uvijek se cjenkaj i spuštaj cijenu. "Početne" cijene koje ti one kažu i koje su izražene na sajtovima su samo za one koji se zalete na prvu i ne pitaju za korekciju. Ja sam po Italiji recimo znao spustit cijenu sa 300 na 100 eura. Mađarska je najbolja sa cijenama odnosno najmanje su tamo ali u posljednje vrijeme je i tamo porasla cijena usluga. Kad je kod kvalitete odnosno ljepote kurvi, tu ti je pravilo da što veći grad bolja pička i veća ponuda pa skuži šta ti je usput i gdje bi išao da tražiš pa tako i očekuj rezultat pretrage.
Zivim u BiH nemam pojma o cemu pricas gdje nema javne kuce i ides kod funjara naoruzan logicno i sa ne vise para od onog sto traziKakve...bajke....pricas...javne kuce...am Detschland...pokrivene obezbedjenjem i video nadzorom...vrati se na fabricko podesavanje...
Kakav Konjic bgtDa li ima neko , neki kontakt za konjic
Mostar ili sarajevoKakav Konjic bgt
Mozda je nepokretna,ili se slogiralaIma li neko info o plavusi tetoviranoj sto stoji kod heco pijace u sarajevu. Danas prolazim u razmaku od 3 sata i vidim i dalje stoji tu?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|