BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ti ih ne pratiš , ti ih uhodiš , objavljuješ ime i prezime , kuda se kreću i ostale nebitne informacije . I onda se čudimo što nema domaćih cura , slično je bilo i sa crnkom kad se pojavio neki pacijent i počeo je prozivati .

Vidi, što se tiče cijene uvijek ali baš uvijek se cjenkaj i spuštaj cijenu. "Početne" cijene koje ti one kažu i koje su izražene na sajtovima su samo za one koji se zalete na prvu i ne pitaju za korekciju. Ja sam po Italiji recimo znao spustit cijenu sa 300 na 100 eura. Mađarska je najbolja sa cijenama odnosno najmanje su tamo ali u posljednje vrijeme je i tamo porasla cijena usluga. Kad je kod kvalitete odnosno ljepote kurvi, tu ti je pravilo da što veći grad bolja pička i veća ponuda pa skuži šta ti je usput i gdje bi išao da tražiš pa tako i očekuj rezultat pretrage.
Hvala na korisnim informacijama. Vjerovatno ću u Budimpešti potražiti neku jer koliko sam čuo, pičke tamo ima u izobilju. Još kad bih spustio neku top ribu na 50 eura za pola sata, preselio bih se tamo.

Ima li neko info o plavusi tetoviranoj sto stoji kod heco pijace u sarajevu. Danas prolazim u razmaku od 3 sata i vidim i dalje stoji tu?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh