Nisam zurio
New member
Marina je u Sarajevu svakako, a nismo mi "škrti", nego nema maserki brate pa da izabereš. Probaj sa nekom koja nudi sex, imas strankinje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marina je u Sarajevu svakako, a nismo mi "škrti", nego nema maserki brate pa da izabereš. Probaj sa nekom koja nudi sex, imas strankinje.
Jucer je ja zvao otisao znaci do ribnika motela skoro do prnjavora cekala me kad sam dosao zovem kaze idem prema derventi a kada sam se vracao vidim kamion pored puta radi navucene zavjese kad zove kaze za 10 min cu kod pumpe nada i ja vozi se gore dole kad staje kamion na kruznom izlazi plavusa starija gospodja herucka jedva ide nista zagasam nazad za doboj ofirno mi auto upadljivo nije vrjedno rizikovat hehheeno je trenutno u derventi kod retaila stopa
@Badboy2010Jeli bio tko s novom ruskinjom od redberries agencije s instagrama
Mamicu ti prevarantsku lopovsku. Reklamiraš samog sebe da ti plaćaju bonove pa ih onda blokiraš. Napuši se majmune. PREVARA TEŠKA!!!!! Ne nasjedajte!!!!Jeli bio tko s novom ruskinjom od redberries agencije s instagrama
Ilma hahahqhPitanje, koja kurvica iz Mostara je sveto dijete? Ko pogodi dobija nagradu
Nisam na lasvanskoj dugo vidio nj jednu ne znam noću kakvo je stanjeDa li kojim slucajem jos bude na lasvanskoj petlji da nude usluge,jeste da ih neam godinama tu.
NeIlma hahahqh
Sto znaci rjeci sveto djete...Pa nije ovo neki kviz...Milonas, Potjera itd..., da se dobije nagrada.Pitanje, koja kurvica iz Mostara je sveto dijete? Ko pogodi dobija nagradu
Broj?Trenutno....u BL....ulozeno....dobiveno...je Snjeza...
Nocu me bas zanima kakvo je sanje,jer znam da su godinama bile,zatim evo vec par godina po danu prolazim nema ,a bas me zanima nocuNisam na lasvanskoj dugo vidio nj jednu ne znam noću kakvo je stanje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|