Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel debela?ima skoro 3 tri mjeseca ali je losa raspala se pravo
Neee , nemamo toliko vremena i ovo nam je rijetkoA jeste razmišljale da napravite turneju, tipa Mostar, Banjaluka itd?
Gara kad postira to je i fajronatSarajevo danas od 16h do 19/20
Drugarica i ja
066 278 871
#crnka![]()
Joj retarda ovdje pa ovo je haos....Pocela je travu uzimati
Vjerujem da je Aldin neki veliki vjernik ali mu kurve nisu mrskeja ne znam jos nikoga da je poceo pusiti travu i da se spasio...
Kako da se dog kad si me blok na WhatsApp jer sam ti tražio slikuSarajevo danas od 16h do 19/20
Drugarica i ja
066 278 871
#crnka![]()
Ako djeluje pre dobro da bi bilo istina onda je istina![]()
zensko trazi musku za sve - Seks - Ljubavni oglasnik
Javite mi se na Whats App pod brojem : 00387 63 067276ljubavni-oglasnik.net
Mostarci, jel bio ko s ovom? Nekako na slikama djeluje predobra za ove stvari
Pošalji instagram i pitacu je..Poz, ima li neko ovdje da poznaje ove nase iz Sa (tacnije, mislim da je sa Ilidze). Ima jedna na insta ali nisam siguran da li radi ovo, a nema smisla da je pitam direktno.
Potpuno tacno sve ok kada dodjes trazi sliku da vidi gde si i onda kaze moze za pola sata i nece se javi kada je zoves uostalom ako je zensko uopsteZakaže ti termin i kad dođeš ispali te bez razloga i objašnjenja. Ako želiš sačuvati zivce preporuka zaobići.
Jesi joj ostavio 50-100 eura na kafu?Bio sam kod ovih brazilki ,licno mišljenje je da je bolje dati 200 njima,nego našim 100-150..malo teže je ući u komunikaciju jer ne znaju engleski ali što se same usluge tiče TOP..ja idem sutra ponovo,danas sam zurio, platio pola sata a ostao sam duže,kao da si sa svojom djevojkom dogovorio da se nadjete..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|