Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi LidijiProbao sad dvije strankinje, posalju Hotel Mepas, samo kazem ne placam paypal i slicno i dobijem "if you are not intersted then have a nice day" lol . Dok je ovaca nece falit vune
Stvarno ne znam ko je to, spomijete cesto po forumu tih 5 standardnih, ali nisam uspio naci nikakve kontakte. Ti ili neko drugi je bio spomenuo neku almu i broj stavio, nekad davno, ali ne odgovaraIdi Lidiji
Imas li brojNemam nazalost, prosle godine kada sam isao za prijedor, svratio sam u B.luku kod neke sta masira. Visoka, onako nije cemu. Samo blow job i masaza, nesto puno mi uzela, mislio sam da je i sex ukljucen ali nije bio. Naletio, a i onako nisam imao zelje da je guzim nije bila moj tip nimalo. Ulaze ko na traci, susreo sam se s nekim na stepenicama, a jos sam cekao 20 minuta.
Javi se pvtStvarno ne znam ko je to, spomijete cesto po forumu tih 5 standardnih, ali nisam uspio naci nikakve kontakte. Ti ili neko drugi je bio spomenuo neku almu i broj stavio, nekad davno, ali ne odgovara
Može li broj od Lidije ili neke druge ako imaš.Javi se pvt
Sta je sa Ilmom ? Pratio sam joj storyje i tamo je izbacivala da se guzi za 200 KM po Sarajevu, ne vjerujem da je neka razlika po Mostaru.Ja sam u Mo.
U Crnoj gori je Ilma još.Sta je sa Ilmom ? Pratio sam joj storyje i tamo je izbacivala da se guzi za 200 KM po Sarajevu, ne vjerujem da je neka razlika po Mostaru.
Ili ona Ivana Planinić, prikrivena kuravica, dojučerašnja jaranica od Ilme.
Izbrisala je profil na instagramu onaj što je na njemu objavljivala gdje je gola malte neU Crnoj gori je Ilma još.
ima samo izvrti stranice od pocetka naci ces bar 10ak brojeva i recenzijaIma li sta iz Doboja ili okoline
NijeIzbrisala je profil na instagramu onaj što je na njemu objavljivala gdje je gola malte ne
Nije, i ja evo vidim
Moze linkNije, i ja evo vidim
Moze link
Nije, tu je, ali ne odgovaraIzbrisala je profil na instagramu onaj što je na njemu objavljivala gdje je gola malte ne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|