nekadfin488
Active member
sto ovca, nekome je 300 ko tvojih 30 mater ti jebemDruze, uz postovanje al ti si ovca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ovca, nekome je 300 ko tvojih 30 mater ti jebemDruze, uz postovanje al ti si ovca
Jarane ne mozes tako ljudima psovati mater budi malo normalan,svako ima pravo da iznese svoje misljenje na forumusto ovca, nekome je 300 ko tvojih 30 mater ti jebem
ma jedi i ti govna, on je poklopac ovdje svakom loncu.. clan si od prije 20 dana pa neznas inace pridruzio bi se i ti meni a nije da ne mogu, ovo je forum gdje mozes sve, kako ja tako i ti i marko i svatko..Jarane ne mozes tako ljudima psovati mater budi malo normalan,svako ima pravo da iznese svoje misljenje na forumu
Hvala ti na tim rijecima koje pokazuju kako si odgojen tip..nije u redu ljudima psovati majkuma jedi i ti govna, on je poklopac ovdje svakom loncu.. clan si od prije 20 dana pa neznas inace pridruzio bi se i ti meni a nije da ne mogu, ovo je forum gdje mozes sve, kako ja tako i ti i marko i svatko..
Koji si ti pacijent, ono dodjes na forum pa kao naj veca picka ljudima psujes, mogu pretpostavit koji jad si u zivosto ovca, nekome je 300 ko tvojih 30 mater ti jebem
Kako izgleda Ena, i koliko traži, pozz.Imam ja
Ena Arsinovic na fb, debela, 100 kmKako izgleda Ena, i koliko traži, pozz.
nemoj da pretpostavljas jer IQ ti ne dozvoljava to.Koji si ti pacijent, ono dodjes na forum pa kao naj veca picka ljudima psujes, mogu pretpostavit koji jad si u zivo
aferim.Hvala ti na tim rijecima koje pokazuju kako si odgojen tip..nije u redu ljudima psovati majku
Vidi, da sam milijunas nebi joj toliko dao, stvar principaLana je ribetina grmi i ne traži svima selfie i cjena je 350km sat 2 svršavanja, pola 200km.
To nije skupo ko ima, ko nema i 100km je puno.
Metropolo nisi makeo dalje iz Hercegovine i ti nekome nesto pises.Njemu su to metropole
Kao prvo nauci se pravilno pisati (makeo), pa onda pričaju o metropola a.Metropolo nisi makeo dalje iz Hercegovine i ti nekome nesto pises.
dobro kakva jok je slika na profilnoj ima više profila sa tim imenomEna Arsinovic na fb, debela, 100 km
Ta sa bebom na profilnojdobro kakva jok je slika na profilnoj ima više profila sa tim imenom
Tesko doci do Ene pravodobro kakva jok je slika na profilnoj ima više profila sa tim imenom
jesi probao imaš kontakt neki??Tesko doci do Ene pravo
Nemam kontakt, jedino fb, ali ne odgovara na porukejesi probao imaš kontakt neki??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|