BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

ne pametujem ja ovdje , vecinom samo citam, nije ni cudo kad su se djevojke uzdigle, kad ste ti i ovakvi ko ti spreman dati fine pare za neku rospiju, da se vise cijenite, mozda bi vas i zene cijenile
Ja isto upadnem pročitat osvrte pa ostanem šokiran koliko love ljudi daju kurvi za sat vremena. I to ne vrhunskim pičkama nego ovim svaštarama koje daju svima i o kojima forumaši raspravljaju. Čak toliki očaj da se ne može lako do broja nijedne prave kurve, sve neke A bonašice ili lažni muškarci pod ženskim profilima koji samo vrebaju prevarit nekog naivca da im uplati ranije.😎

Ja isto upadnem pročitat osvrte pa ostanem šokiran koliko love ljudi daju kurvi za sat vremena. I to ne vrhunskim pičkama nego ovim svaštarama koje daju svima i o kojima forumaši raspravljaju. Čak toliki očaj da se ne može lako do broja nijedne prave kurve, sve neke A bonašice ili lažni muškarci pod ženskim profilima koji samo vrebaju prevarit nekog naivca da im uplati ranije.😎
i to sto kazes, da su to neke vrsne ribe, pa haj, bolje mozes naci na svakoj kasi u svakom supermarketu, ali ako cemo iskreno ove lokalne kurve placaju samo oni koji ne mogu drugacije umociti

Ajmo ljudi probat bit ozbljni da ovo bude idioti otjerase sve, daj nemojte se zajebavat nek ovo bude izvor nekih pravih brojeva nekom i pomogne neko bude na prpoutovanje, bez žene...daj vi koji nemate pametnijeg posla nemojte brate sjebavat stvari... hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh