Bila je u poslu i ona druga Karic. Sto su joj auto palili. Ona se mogla jebati za 100 e ivrijedila je svake pare. Sad zaradjuje na tik tok u. Ja je gledam i uzivam jer se sijevam gdje sam ga zabijo. Kakav guz je imala i ima isad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je u poslu i ona druga Karic. Sto su joj auto palili. Ona se mogla jebati za 100 e ivrijedila je svake pare. Sad zaradjuje na tik tok u. Ja je gledam i uzivam jer se sijevam gdje sam ga zabijo. Kakav guz je imala i ima isad.
moze neka recenzija za mini iz lukavice ,znam da je bila govora o njoj ali ne mogu naci opis od nje.
Ko je ta, daj linkBila je u poslu i ona druga Karic. Sto su joj auto palili. Ona se mogla jebati za 100 e ivrijedila je svake pare. Sad zaradjuje na tik tok u. Ja je gledam i uzivam jer se sijevam gdje sam ga zabijo. Kakav guz je imala i ima isad.
Ne radi ona.Ukratko,ni jedna nije ljepotica cisto da znas od svih u ponudi .Ko je ta, daj link
Blondy na tik tokKo je ta, daj link
Svaka cast šta si ti jebo za 100E, lijepa uspomenaBlondy na tik tok
Gdke tacno i kako je prepoznati hvalaEto, jedna od tih je ona Prnjavorčanka što su pisali o njoj skoro. Ako je lijep dan radi na potezu od Dervente do Šešlija. Ne treba ti telefon, vrijedi se provozati malo...
To nije starka vec gerijatrija, starke su do 55 max al da su ko monika belucciMože odakle je
Ima li šta od 40 do 50 god ova ne može ni pricat a kamo
Mi smo pretezno ovdje svi frajeri do jaja pa da nam pariraju ribe koje lice na Moniku Beluci.To nije starka vec gerijatrija, starke su do 55 max al da su ko monika belucci
Ma realno tko želi zenu od 55+ kuka ako zaista nije mnogo dobra, pogotovo ako jos trebaš platitiMi smo pretezno ovdje svi frajeri do jaja pa da nam pariraju ribe koje lice na Moniku Beluci.
Jos tesko izdvojiti 150km.Ni para,ni muda ni face?.Ja bih volio vidjeti pola forum kako izgleda.
Nego smo sakriveni iza tastature pa mozemo pisati sta nam volja.
Garant pola pivskih stomaka a ispod stomaka smoki
A sta ce ti ako ne valja.Ako je oronula i stara ne vrijedi nikako ni da platis ni da ne platis.Ma realno tko želi zenu od 55+ kuka ako zaista nije mnogo dobra, pogotovo ako jos trebaš platiti
Ne moraš, ne mora bit ni tvoja slika, budes li trazila bon jebat ću ti sve živoKao da se moram samo u Mostaru slikati
Jesmo li popularni i u Americi?Da li ti ličim na nekog tko bi tražio ta sranja to je tako isfurano
Marina je debela krmača realnoTako se predstavlja, a i cijena je kao da je viša klasa , zato i pitam za iskustva. Jesi li možda bio kod nje? A Marina ne znam šta bi ti rekao, to je samo moj utisak, a išao sam kod nje zato što nema ne znam da neka druga i ljepša radi takve masaže. Ne bih bio dva puta da sam skroz nezadovoljan ali ostajem pri tome da zena nije neka ljepotica, bar za mene, za nekoga drugoga vjerovatno jeste.
Realno si najveci seljacina na forumu!U svakom drugom postu nekome jebes mater a svaka treca ti je "krmaca".Marina je debela krmača realno
Garant čuo da su je neki drugi drapali a njemu nije dala pa ljutRealno si najveci seljacina na forumu!U svakom drugom postu nekome jebes mater a svaka treca ti je "krmaca".
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|