Leonardoliam
Well-known member
Izgleda da postoji i Jasmina koja radi dominaciju eto pored Marine i Sanny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajd se sam banujPozdrav ekipa jel tko čuo za neku novu eskort agenciju za BiH imaju instagram ili facebook ne znam ime
Čuo sam od par ljudi da se njima plati xbonom abonom cime vec i da ti srede picku
Ruskinje i bosanke
Cuj 19/20Sarajevo (četvrtak od 14h do 19/20h)
Pisati na whatsapp
#crnka
Daa i dobijemo tvoju seku za perverzni sexPozdrav ekipa jel tko čuo za neku novu eskort agenciju za BiH imaju instagram ili facebook ne znam ime
Čuo sam od par ljudi da se njima plati xbonom abonom cime vec i da ti srede picku
Ruskinje i bosanke
Boston kecHajd se sam banuj
Postoji njih nekoliko.Cak i Ella radi dominaciju.Danijelax,DoliBeli,sve se one reklamiraju na FetLife i stranicama za dominacije.Ja sam ih sve obisao.Jedino Marina odradi posao,ovo sve ostalo bacanje novca.Ja sam bas u tome i vani volim otici,preferiram fetishe i dosta iskustva imam u tome,tesko ovdje da se trude i da nauce da rade.Ovo je sajt za prostituciju pa ne znam ni koliko je interesantna ova tema ovdje ali te domine mozete najcesce naci na FetLife stranici.Izgleda da postoji i Jasmina koja radi dominaciju eto pored Marine i Sanny
I ja isto. Svugdje sam bio al ovako da se potrudi i ovako da izgleda stvarno je dzaba.Prijatelji moji,ovo gore mogu potvrditi 1000%
Evo upravo izasao,uplatio pola sata 100 eura, ostao 40 min bez ikakave zurbe. Cura je malo reci fenomenalna,prezgodna, prijatna, i zeli da ugodi da jednostavno ne mogu da vjerujem. Uvijek sam kontao da je puno dati 200 km, i nisam to praktikovao do sad,ali ne zalim ni sekunde.jos koji dan je tu, iskoristite.
odakle je Ivana?ivana pavlovic fejsbuk jeli bio iko
Fejk,x bonodakle je Ivana?
Daj nam brojJa sam opet bio kod Marine. Bas sam uživao.
Ti i slicni, napisi u kom je gradu taJel neko bio kod Sonje ove masaze?
Ja ti sve vjerujemPa uglavnom traži se pola love unaprijed preko X bon, ko voli nek izvoli, evo prepiska Pogledajte prilog 5730
JesmooooJel neko bio kod Sonje ove masaze?
Gdje je to drug moze kontaktI ja isto. Svugdje sam bio al ovako da se potrudi i ovako da izgleda stvarno je dzaba.
Nisi razumio kontekst, ko voli nek plati al kome je imalo pameti ostalo neće nikad avansno plaćati.Ja ti sve vjerujem
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|